Μαρμελάδα ακτινίδιο

Καλά ότι το ακτινίδιο έχει πάρα πολλά συμπλέγματα βιταμινών το ξέρατε. Ίσως να ξέρατε πως για να νιώθουμε δυνατοί στη διάρκεια της ημέρας καλό θα είναι να τρώμε ένα εξίσου δυνατό πρωινό

Αυτό που ίσως δεν ξέρατε είναι ότι μπορείτε να φτιάξετε φοβερή μαρμελάδα με τα ακτινίδια σας!

Θα χρειαστείτε ένα κιλό ακτινίδια σκληρά όχι πολύ γινωμένα, 800 γρ ζάχαρη λευκή, μια μικρή κουταλιά χυμό λεμόνι, 1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι, μισή βανίλια σκόνη και πολλά γυάλινα βαζάκια!!!

Εκτέλεση:

Πλένουμε πολύ καλά τα ακτινίδια, τα ξεφλουδίζουμε, και με τα χέρια μας τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τη βανίλια και τη ζάχαρη. Τα αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία να βράσει ανακατεύοντας διαρκώς για 20 λεπτά περίπου. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί αφρός οπότε τον αφαιρούμε με μια τρυπητή κουτάλα! Μετά τα 20 λεπτά θα παρατηρήσετε πως η μαρμελάδα έχει αρχίσει να δένει οπότε ρίχνετε μέσα και τους χυμούς λεμονιού και πορτοκαλιού. Τοποθετήστε τα στα βαζάκια κλείστε αεροστεγώς και αφήστε τα ένα βράδυ ανάποδα (πριν τα βάλετε στο ψυγείο). Με το που θα το ανοίξετε διατηρούνται στο ψυγείο από 2 έως 5 μήνες.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.