Μαρμελάδα πορτοκάλι

Η κλασσική μαρμελάδα της γιαγιάς!

Υλικά:

5-6 πορτοκάλια

2-3 λεμόνια

1 κιλό ζάχαρη

βανίλια

 

Εκτέλεση:

Πλένουμε με άφθονο νερό τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια χωρίς να αφαιρέσουμε την φλούδα τους. Τα βάζουμε σε ένα μπολ , τα σκεπάζουμε με νερό και τα αφήνουμε μέσα στο ψυγείο για 2 μέρες. Τα βάζουμε όλα στο μούλτι μαζί με τη ζάχαρη (1 κούπα ζάχαρη για μια κούπα μείγμα)  και τα χτυπάμε. Βράζουμε το μείγμα για 30 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε και την βανίλια. Το βάζουμε σε βαζάκια και μπορούμε να το διατηρήσουμε και έξω αν δεν το ανοίξουμε αμέσως. Μετά το άνοιγμα στο ψυγείο!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.