Γείτονες σε περιπολία

Ο Ακίβα Σάφερ, ένας ειδικός του βιτριολικού χιούμορ του “Saturday Night Live”, σκηνοθετεί τους πιο καυτούς αμερικανικούς κωμικούς, τους Μπεν Στίλερ  (“Night at the Museum”, “Zoolander”), Βινς Βον (“Wedding Crashers”), Τζόνα Χιλ (“Moneyball”, “21 Jump Street”) και Ρίτσαρντ Αγιοάντε, σε μια ανορθόδοξη sci-fi κωμωδία.

 

Τέσσερις καθημερινοί τύποι που μένουν στα προάστια ενώνονται, προκειμένου να σχηματίσουν μια ομάδα νυχτερινής επιτήρησης στη γειτονιά τους. Αυτό είναι μόνο ένα πρόσχημα για να ξεφεύγουν από τις πληκτικές ζωές τους, μέχρι που ανακαλύπτουν πως η πόλη τους έχει κυριευθεί από εξωγήινους, και η μόνη επιλογή που τους μένει είναι να σώσουν τη γειτονιά τους (και τον κόσμο) από την ολοκληρωτική καταστροφή!

[youtube]vFXoKCwUZJY[/youtube]

13 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

by Ζακ Στιβακτάκης

Zak Stivaktakis

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.