Μέλι θυμάρι και αγάπη

Ένα σποτ διαφορετικό από τα άλλα…

H καμπάνια «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» διαφημίζει έξι καραμέλες με μέλι και θυμάρι που ανακουφίζουν όχι μόνο έναν πονεμένο λαιμό αλλά, το κυριότερο, έναν πονεμένο άνθρωπο. Άλλον άνθρωπο, που έχει ανάγκη και είναι σε χειρότερη θέση από ένα απλό κρυολόγημα.

Κάθε αγορά μίας συσκευασίας με αυτές τις καραμέλες υποστηρίζει τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σε όλο τον κόσμο.

Η καμπάνια, πέρα από τη φιλανθρωπική της δράση, έχει και ένα ιδιαίτερο στοιχείο: είναι φτιαγμένη με αγάπη, λεπτότητα και δεξιοτεχνία. Ο ηθοποιός Άγγελος Αντωνόπουλος σε μία ισορροπημένη και «καταπραϋντική» ερμηνεία, νομίζεις ότι πραγματικά ανακουφίζει μία πονεμένη αισθητική από τον θόρυβο και τη μόλυνση της εποχής, τελευταία.

Δείτε το επίσημο TVSpot της καμπάνιας «Παστίλιες για τον πόνο του Άλλου»:

 

[youtube]DGLWTMiHbdE[/youtube]

 

 

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του Άλλου» είναι έξι καραμέλες με μέλι και θυμάρι που έχουν μια μοναδική δράση: ανακουφίζουν από τον πόνο που νιώθετε για ευάλωτους και αποκλεισμένους από την περίθαλψη, για «ξεχασμένους ασθενείς».. Σας ανακουφίζουν δηλαδή από τον πόνο (που αισθάνεστε για τον πόνο) των άλλων. Και ταυτόχρονα είναι και ο τρόπος να τους βοηθήσετε, αφού με την αγορά κάθε συσκευασίας υποστηρίζετε τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα σε όλο τον κόσμο.

 

Οδηγίες Χρήσης

Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου» ενδείκνυνται για όσους μοιράζονται τον πόνο του άλλου και θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θεραπεία.

 

Δραστικό συστατικό

Το δραστικό συστατικό της Παστίλιας για τον πόνο του άλλου είναι η αλληλεγγύη. Με όχημα τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, η αλληλεγγύη σας μπορεί να φτάσει όπου υπάρχει ανάγκη και να κρατήσει χιλιάδες ασθενείς στη ζωή.

 

Δοσολογία – Παρενέργειες

Όσες περισσότερες Παστίλιες αγοράζετε, τόσο περισσότερη ανακούφιση προσφέρετε. Μοιραστείτε το μήνυμά μας με τους δικούς σας ανθρώπους και βοηθήστε μας να ανακουφίσουμε τον πόνο περισσότερων ανθρώπων.

 

Λήξη

Η ημερομηνία λήξης αναγράφεται στο πλάι της συσκευασίας αλλά μην ξεχνάτε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να βοηθήσετε. Χάρη σε ανθρώπους σαν και εσάς μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σύμφωνα με τις ανθρωπιστικές ανάγκες και όχι με πολιτικά ή οικονομικά κριτήρια. Γίνετε σήμερα υποστηρικτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα καλώντας στο 210 5 200 500.

 

(Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τρόπους που μπορείς και εσύ να πάρεις ενεργό μέρος στην καμπάνια, μπες στο http://www.pastilies.gr)

πηγή : athensvoice.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.