Μεξικάνικο ρύζι !

Μάθετε πως θα φτιάξετε λαχταριστό Μεξικάνικο ρύζι για να συνοδέψετε τα ψητά σας!

 

Υλικά:

1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι
3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
χυμό 1/2 λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζουμε το ρύζι με το βούτυρο και το κρεμμυδάκι,έως ότου το ρύζι γίνει ροδαλό. Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και 2 φλυτζάνια νερό. Μόλις το ρύζι πάρει βράση,το βράζουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Το αφήνουμε να πιει τα υγρά του για λίγο αποτραβηγμένο από τη φωτιά και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε!

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment