Μια διαφορετική σούπα στο Μεγάλη Βρεταννία

Αθήνα 23 Ιανουαρίου 2013 – Οι πιο κρύοι μήνες του χειμώνα έκαναν την εμφάνιση τους και η επιθυμία μας για ζεστά πιάτα έχουν την τιμητική τους! Ο Chef de Cuisine Αστέριος Κουστούδης, χρησιμοποιώντας για ακόμη μία φορά όλη τη μαεστρία του, δημιούργησε μία Αιγαιοπελαγίτικη Σούπα με εκλεκτά μυρωδικά που σαγηνεύει μικρούς και μεγάλους!

_MG_0166

Επιτρέψτε μας να σας μυήσουμε στα αρώματα αυτής της σπιτικής σούπας: ροφός, σκορπίνα, μύδια, γαρίδες, σαφράν και φρέσκο θυμάρι. Μια σύνθεση χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων που συνδυάζονται εξαιρετικά με ένα ποτήρι κρασί, ειδικά επιλεγμένο απο τον GB Sommelier, Ευάγγελο Ψοφίδη.

 

Στο GB Roof Garden Restaurant, ο χειμώνας αποκτά τη δική του γεύση και σας καλωσορίζει σε ένα ζεστό και γεμάτο θέα περιβάλλον.

Σας περιμένουμε λοιπόν από σήμερα έως και το τέλος Φεβρουαρίου να δοκιμάσετε μία ελληνικού χαρακτήρα γευστική δημιουργία στην τιμή των €32/άτομο!

Μια διαφορετική Αιγαιοπελαγίτικη Σούπα στο GBRoofGarden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.