Μην αλατίζεις το κρέας σου πριν το ψήσιμο

Υπάρχουν περιπτώσεις που θα πρέπει να μην βιαστείς να αλατοπιπερώσεις το ωμό κρέας.

meat_610

Το αλάτι βγάζει το ζωμό του κρέατος και εμποδίζει το ψήσιμο. Βάλε το κρέας σου στην κατσαρόλα θωράκισε τα υγρά του με ένα γρήγορο σοτάρισμα και στη συνέχεια αλάτισε. Σε γενικές γραμμές φρόντισε να αλατίζεις στη μέση του ψησίματος. Δοκίμασε αν το κρέας έχει γίνει και αν θέλεις αλάτισε ακόμη περισσότερο.

πηγή :tlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.