Μην γίνεις απελπισμένη.

Μπορεί να περνάνε μέρες και εβδομάδες χωρίς να βρίσκεις το κατάλληλο άντρα για εσένα. Χωρίς να βρίσκεις κανένα άντρα. Μπορεί να είσαι γύρω στα 30 και η ζήλια σου να έχει φτάσει στο κόκκινο για τα ζευγάρια που υπάρχουν δίπλα σου και η μοναξιά να μην αντέχεται. Μην απελπίζεσαι ,φαίνεται!!!

alone_2

Η ζωή μοιράζεται καθημερινά με φίλους , με την οικογένεια σου , με τον σκύλο σου , δεν είσαι μόνη. Μην κάνεις πράγματα για να τονίσεις την μοναξιά σου. Μη βγαίνεις για να βρεις άντρα. Φαίνεται. Μην βάφεσαι για να βρεις άντρα. Μην ντύνεσαι για εκείνον. Κάντα όλα αυτά για σένα. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα έρθει το ταίρι σου . Γιατί και η αυτοπεποίθηση φαίνεται. Μην αντιγράφεις φίλες σου , μοντέλα, ηθοποιούς…σε κανέναν δεν αρέσει η απομίμηση , γιατί και αυτή….φαίνεται.

Λόγω της απελπισίας μην κυνηγάς να επιβεβαιώνεσαι από άντρες που δεν είναι δικοί σου. Θα έρθει ο δικός σου. Πίστεψε πιο πολύ σε εσένα , πίστεψε αλήθεια όμως και θα έρθει. Το έντονο βάψιμο , το μίνι και η γόβα δεν θα τον φέρουν , το βλέμμα σου θα τον φέρει. Φόρεσε όλα αυτά που θες , όχι όμως για εκείνον. Για εσένα.

Θα καταλάβεις κάποια στιγμή πως όλα είναι τυχερά και η φίλη σου τον γνώρισε άβαφτη με φόρμες ένα απόγευμα στο περίπτερο και θα πας γρήγορα να πετάξεις όλα τα tips από το παράθυρο. Κράτησε κοντά τις αγαπημένες σου φίλες και να χαίρεσαι με την ευτυχία τους. Μην προσεύχεσαι τα βράδια να χωρίσουν.

alone

 

Η μοναξιά έχει χρώμα γκρι όταν είσαι με παρέα και μαύρο όταν είσαι κακιά.  

 ο Austin O’Malley  είχε πει πως : «Δεν μπορείς να διαμορφώσεις ένα χαρακτήρα μέσα στη μοναξιά. Χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος χαρακτήρας για να αντέξεις τη μοναξιά.»

Λοιπόν….μην απομείνεις μισή και απελπισμένη… θα έρθει εκείνος και κοίτα να σε βρει χωρίς πληγές. 

 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.