Mini Paceman

Και εκεί που νόμιζες ότι έχεις δει τα πάντα, έρχεται το MINI Paceman! Με το ασυναγώνιστα συναρπαστικό οδηγικό στιλ ενός Sports Activity Coupé, το συνδυασμό αθλητικού χαρακτήρα και κομψότητας και τον αδιαφιλονίκητο «αέρα» αυτοκινήτου πόλης, αυτή η ριζοσπαστική νέα είσοδος στο στόλο των μοντέλων MINI καταφέρνει χωρίς κόπο να πετύχει τη χρυσή τομή μεταξύ της ελκυστικής σχεδίασης και της λειτουργικότητας.

mini-paceman-official-specs-and-images-photo-gallery_36

Διάλεξε από την γκάμα των τεσσάρων ισχυρών κινητήρων και τις αστείρευτες επιλογές εξατομίκευσης του εξωτερικού και του εσωτερικού, για να διαμορφώσεις το MINI Paceman σύμφωνα με τη δική σου σχεδιαστική αισθητική. Επιπλέον, με τον άνετο χώρο για δύο ακόμα άτομα στα πίσω καθίσματα, μπορείς να πάρεις μαζί σου και τους φίλους σου για μια γρήγορη βόλτα. Ή γίνε ένα με τη γραμμή του ορίζοντα και άφησε πίσω σου τη βουή της πόλης.

07minipacemanoff-opt

Η χρηστικότητα συναντά τη δεξιοτεχνία σε αυτό το εξαιρετικά ισορροπημένο MINI. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και το προαιρετικά διαθέσιμο σύστημα τετρακίνησης αυξάνουν την πρακτικότητα του MINI Paceman. Και ενώ αυτό το αθλητικό coupé μπορεί να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε οποιαδήποτε πρόκληση, η αξιοθαύμαστη σιλουέτα του το κάνει να φαντάζει σαν έργο μοντέρνας τέχνης. Ωστόσο, θα ήταν κρίμα να χαραμιστεί αυτό το αυτοκίνητο παραμένοντας απλώς σε μια έκθεση. Σε διαβεβαιώνουμε ότι είναι πολύ πιο συναρπαστική εμπειρία η οδήγησή του.

Αυτό το ξεχωριστό πολυμορφικό αυτοκίνητο τραβάει την προσοχή χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Οι μεγάλου μήκους πόρτες, η κεκλιμένη γραμμή οροφής και η ανοδική κλίση της γραμμής των “ώμων” δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό κομψότητας και αθλητικού χαρακτήρα, ενώ τα ολοκαίνουρια οριζόντια πίσω φώτα προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στους οδηγούς που σε ακολουθούν. Με ένα πλήθος επιλογών εξατομίκευσης, το MINI Paceman διατίθεται σε οκτώ χρώματα αμαξώματος, δύο χρώματα οροφής και έξι τύπους ζαντών ελαφρού κράματος σε τέσσερα χρώματα. Γι’ αυτό, λοιπόν, άφησε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου και κάνε το δικό σου MINI Paceman ακόμα πιο μοναδικό απ’ όσο είναι ήδη.

mini-paceman-(6)

Η κορυφαία σχεδίαση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, καθώς η κομψότητα και ο αθλητικός χαρακτήρας «βαδίζουν» πλάι-πλάι. Αν μέχρι στιγμής δεν σε έχει κερδίσει το εντυπωσιακό μήκος του εσωτερικού αυτού του «κατακτητή των δρόμων», να είσαι σίγουρος ότι θα το καταφέρει η μακριά ελλειψοειδής μορφή που διατρέχει το εσωτερικό των θυρών. Εξατομίκευσε το MINI σου επιλέγοντας από μια τεράστια ποικιλία συνδυασμών εξοπλισμού για το εσωτερικό, που περιλαμβάνει έξι διαφορετικούς τύπους επενδύσεων, τρία προαιρετικά διαθέσιμα πακέτα εξοπλισμού Colour Line και τέσσερα υλικά εσωτερικών επιφανειών. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, θα βρεις σίγουρα ένα συνδυασμό σχεδίων που να σου ταιριάζει.

mini.com.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.