Μυστηριώδες βλέμμα με smokey eyes

Ο χειμώνας είναι η εποχή που το σκούρο χρώμα κυριαρχεί στο ντύσιμο και το μακιγιάζ σας. Τραβήξτε τα βλέμματα με smokey eyes, που χάρη στα έντονα και βαθιά χρώματα των σκιών δημιουργούν μία εικόνα μυστηρίου.

Προτεινόμενες αποχρώσεις είναι το κυπαρισσί, το μόβ, το γκρι, το πορτοκαλί και το ροζ. Κι όπως πάντα τα τονισμένα μάτια συνδυάζονται με διακριτικά κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις ή απλά με lip gloss που δίνουν λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη, χωρίς να τα βαραίνουν.

Μία δεύτερη πρόταση θέλει έντονο μοβ χρώμα σε μάτια και χείλη για πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Από τις φετινές προτάσεις μακιγιάζ δεν λείπει και το φυσικό, σχεδόν αόρατο μακιγιάζ, με σκιές κοντά στη φυσική απόχρωση της επιδερμίδας.

angeleenamarie.tumblr.com

Επιλέξτε το δικό σας look ανάλογα με το στιλ σας, αλλά και τον προορισμό σας. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε τα φρύδια σας να είναι καλογραμμένα και τονισμένα με λίγη καφέ σκιά.

 

ΠΗΓΗ: Marie Claire

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.