Μύρισε άνοιξη…

Όποιος σηκώθηκε σήμερα πρωί θα διαπίστωσε πως όλη αυτή η μουντάδα που μας ταλαιπωρεί αυτές τις τελευταίες μέρες εξαφανίστηκε και μαζί με αυτή όλη η αρνητική ενέργεια που κρύβαμε μέσα μας.  Στάση πρώτη , το καθιερωμένο πρωινό καφεδάκι στην κλασσική πλατεία μας μαζί με τους φίλους μας. Ο ήλιος κάθε άλλο παρά κρύβεται σήμερα και όλα σε οδηγούν να προχωρήσεις παρακάτω. Συζητάς όλα αυτά που σε απασχολούν όλον αυτόν τον καιρό με καφεδάκι, ήλιο και τσιγάρο.

Ένιωσα σήμερα πως ο χρόνος δεν με πιέζει για τίποτα. Εκτός από κάτι. Μια βόλτα στη παραλία. Εκεί που κοιτάς μέχρι να μη μπορείς να δεις παραπέρα. Τι και αν τα λεφτά στη τσέπη είναι μετρημένα, τι και αν έχεις πολλά στο μυαλό που σε ταλανίζουν? Κατηφορίζεις τις στροφές στον Διόνυσο μέχρι να φτάσεις χαμηλά, μέχρι να πατήσεις στην όμορφη αμμουδιά.. Μόλις το κάνεις , νιώθεις το σημείο γνώριμο, οικείο. Με μια αγκαλιά ξεκινάς πάλι όλες τις όμορφες σκέψεις από την αρχή. Αυτό ήταν ένα όμορφο Σάββατο με μυρωδιές ανοιξιάτικες που αναζωογονούν πνεύμα και σώμα…. και θα κλείσει με τις πιο φοβερές σκέψεις για το μέλλον.

Αφιερωμένο.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.