Να σας συστήσουμε την Άννα….

Υπάρχουν μικρά θαύματα στην εξωτερική εμφάνισή μας…. Ξυπνάμε φυσικές αλλά δίνουμε έμφαση με μικρές πινελιές στο πρόσωπό μας για να τονίσουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά μας. Συναντήσαμε πρόσφατα την Άννα και χρειάζεται, επιβάλλεται ,  να σας την συστήσω….

Chic επαγγελματίας με άλλη διάθεση….

anna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Άννα με συμμετοχή σε επιδείξεις μόδας, φωτογραφήσεις περιοδικών και συμμετοχή σε Body Painting Shows κάνει αυτά τα μικρά θαύματα στο πρόσωπό μας , χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ και χωρίς να «φωνάζει» πως είναι άψογη στη δουλειά της. Άλλωστε πιστεύει και εκείνη όπως και εμείς πως …πάντα , το αποτέλεσμα μετράει. 

387564_10150422243542454_257460625_n

Μπήκαμε στην σελίδα της στο Facebook και της κλέψαμε ένα μυστικό

 Tι να κάνεις αν τα μάτια σου έχουν πολύ κοντινή απόσταση?

Αν τα μάτια σου έχουν πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους, μπορείς να κάνεις το βλέμμα σου να δείχνει πιο αρμονικό απλώς τοποθετώντας στις εσωτερικές κόγχες των ματιών σου λευκή σκιά. Τόσο απλά, το βλέμμα σου θα αποκτήσεις φως ενώ παράλληλα θα έχεις καταφέρει να μειώσεις τις αποστάσεις.

336270_10150422243537454_2135198469_o

eyes

Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια ….η ομορφιά βρίσκεται στις λεπτομέρειες και η Άννα τις ανακαλύπτει….

card

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.