Να σας συστηθώ!

Ένα μεσημέρι ..κλείνει η εταιρεία που εργαζόμουν και όλα ήταν μαύρα και καταθλιπτικά. Την άλλη μέρα που ξύπνησα δεν είχα πού να πάω, άνοιγα την τηλεόραση και νόμιζα πως έπαιζαν όλα τα κανάλια μαύρο. Γυρνούσα σαν άρρωστη μέσα στο σπίτι , νόμιζα πως θα γίνω καλά και θα πάω στη δουλειά μου. Πίστευα πως η δουλειά μου είναι ανοιχτή , εγώ κάτι είχα και θα μου περνούσε.

zarifadam.tumblr.com

Λόγω του ότι δεν μπορούσε κανείς να με βλέπει σε αυτή την κατάσταση , μου έδιναν ιδέες για το τι μπορώ να κάνω για να περνάω τον χρόνο μου….σαν ένα Blog , σαν να γράφω ένα βιβλίο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι σαν site και βγήκε λίγο περίεργο…(1η απόπειρα) η προσπάθεια αυτή κράτησε ένα μήνα από το πρωί μέχρι το άλλο ξημέρωμα .. δεν θα ξεχάσω τα τοστ που τρώγαμε πάνω στους υπολογιστές…λέγοντας ανέκδοτα! Αποτυχημένη προσπάθεια αλλά ήταν η αγαπημένη μας. (όποιος το θυμάται να το ξεχάσει)

Η 2η απόπειρα έγινε πιο επιτυχημένη..πιο μοντέρνα…χάρηκα πολύ! Μπορούσαμε άνετα να ανεβάζουμε κείμενα και να τα μοιραζόμαστε με όλους. Αρρώστησα όμως και το site κοιμήθηκε… δεν άργησα να γίνω καλά και το ξύπνησα με χάδια και αγκαλιές , ήταν η πρωινή μου δουλειά.

a9d011bc3453bd658e2df9cb8c6f2dd8

photo via: douban.com

Σηκωνόμουν και μόνο που δεν βαφόμουν για να πάω στο γραφείο , το οποίο ήταν στο διπλανό δωμάτιο.

Η Κατερίνα , η Γιάννα , η Ευγενία, ο Γιάννης , η Ελεονώρα, ο Τεό, και ο αγαπημένος μας Zak έστελναν κείμενα και εγώ προσπαθούσα να τα μοιράζομαι με όλους… ώσπου στα café που πήγαινα και στις παρέες που τύχαινε να είμαι ,κατάλαβα πως το gocheapandchic.gr το γνώριζαν…δεν έμενε στο μικρό δωμάτιο και τους άρεσε…δεν άρεσε μόνο σε εμένα και στο δωμάτιο μου.

Η 3η προσπάθεια έγινε και το Site μας είναι δουλειά μου πια, η μοναδική….Το δωμάτιο έγινε γραφείο και η Ράνια , η Κατερίνα , η Θώμη, η Μυρτώ ο μπαμπάς του και η μαμά του είναι καμαρωτοί που αρέσει σε 7.000 φίλους και το αγαπάνε τόσο πολύ .

office

photo via:frenchyfancy.com

Τα κείμενα όλα είναι αυτά που αρέσουν και σε εμένα να διαβάζω και να βλέπω. Το chic το θέλω γύρω μου που όλα είναι ίδια..τα λεφτά δεν υπάρχουν και ψάχνω τα οικονομικότερα…Το gocheapandchic.gr είναι το περιοδικό που θέλω να διαβάζω. Αλλά επειδή δεν είμαι μόνη πια στο δωμάτιο…και επειδή δεν υπάρχει ένα και μόνο γούστο…Αν κάτι θέλετε να μαθαίνουμε και να σας ενημερώνουμε να μας το ζητάτε! Δεν σπουδάζετε πουθενά το γούστο. 

nt

http://www.deviantart.com

Ακόμη πιστεύω πως όλα τα κανάλια δείχνουν μαύρο …ακόμη πιστεύω πως όλα γύρω μου είναι καταθλιπτικά …αλλά πλέον έχω και ένα παιδί να αγαπάω και να προσέχω για να μη κοιμηθεί! Κλείνω με το απόφθεγμα που ήταν η κινητήριος δύναμή μου!

Κάνε κάτι. Αν πιάσει, κάνε περισσότερο. Αν όχι, κάνε κάτι άλλο.

Ρούζβελτ

Ελπίζω να σας αρέσει η προσπάθεια μας…

 

Σε ευχαριστώ Κώστα. 

 gcc

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.