Νατάσα Καλογρίδη

Η Νατάσα Καλογρίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας και είναι ηθοποιός που ασχολείται κυρίως με το θέατρο.


Βέβαια, ευρέως γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Alpha «Τυφλόμυγα» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Αντώνη Φραγκάκη.
Έχει υπάρξει παντρεμένη με τον επιχειρηματία Γιώργο Μενεγάτο, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου 15 μέρες μετά από την γνωριμία τους. Πέντε μήνες μετά παντρεύονται αλλά επτά μήνες αργότερα χώρισαν οριστικά διατηρώντας πολύ καλή σχέση μέχρι και σήμερα. Είναι αδερφή του σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη. Στο ζώδιο είναι Καρκίνος.

Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί fashion icon καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα προχωρημένες


Όσο βρισκόταν στην Αυστραλία, είχε πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό στον οποίο και κέρδισε το πρώτο βραβείο για τα ρούχα που είχε σχεδιάσει και έτσι ανέλαβε το ντύσιμο των υπαλλήλων ενός Υπουργείου εκεί.


Η Νατάσα αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής αλλά και κινησιολογίας από τότε που τελείωσε το σχολείο.
Πιο σημαντική στιγμή της καριέρας της είναι το διάστημα ενάμιση χρόνου που απέχει από τα θεατρικά δρώμενα, καθώς βρήκε καινούργιους τρόπους προσέγγισης της υποκριτικής.

πηγή : www.ishow.gr

 

Εμάς πάντως η Νατάσα Καλογρίδη μας αρέσει πολύ!!! 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.