Νέα φίλη….

«Ένας φίλος σ’ ολόκληρη τη ζωή είναι αρκετός. Δύο είναι πολλοί. Τρεις είναι σχεδόν αδύνατον.» Είχε πει κάποιος…. Κι αν εγώ έχω βρει 3 ; Γιατί να μένουμε στα κλισέ; Γιατί να συγκρίνουμε τους φίλους μας;Έχεις την αδερφή σου, την κολλητή σου και τα χαμογελάκια σου. Δεν χρειάζεται να μπαίνουν ταμπέλες  στους ανθρώπους που νοιάζεσαι κάποιες δεδομένες συγκεκριμένες στιγμές. Να είσαι ανοιχτή στους ανθρώπους , να τους αγκαλιάζεις , να τους μαθαίνεις. Ο άνθρωπος μαραζώνει όταν μένει στα ίδια. Στάσιμος. Χωρίς καμιά αλλαγή. 

httpmariiisung.tumblr.com

httpmariiisung.tumblr.com

Αυτό μας κάνει γκρίζους, η στασιμότητα. Οι άνθρωποι φοβούνται τις αλλαγές, κακώς κατά την γνώμη μου. Οι αλλαγές είναι το νόημα. Φαντάζεστε τη ζωή σας μέχρι τα γεράματα περιτριγυρισμένη από τους ίδιους και τους ίδιους; Να κάνατε τη ίδια δουλειά, να είχατε πάντα καστανά μαλλιά και να μιλούσατε πάντα για το ίδιο χωριό που έχετε πάει; Να μην γέμιζαν οι στιγμές σας με νέα χαμόγελα, με διαφορετικά αστεία, με φανταστικές ιστορίες που καταλήγουν σε γέλια έξω μιλώντας μέχρι τις 03:00 με την νέα σου φίλη χωρίς να νυστάζεις. Δοκίμασε να μη φοβάσαι τις αλλαγές και θα είναι διαφορετική η μέρα σου.

http25.media.tumblr

http25.media.tumblr

Ναι, η φίλη χρόνων , φίλη χρόνων. Η αδερφή σου , αίμα σου. Οι νέες γνωριμίες χαμόγελα, διδάγματα , ιστορίες και γιατί όχι , φίλοι και αυτοί!!Πήγαινε να δοκιμάσεις στην νέα δουλειά που σου πρότειναν , μπορεί να μην είναι πολλά τα λεφτά αλλά να βρεις κάποιον που μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι το πρωί. Πήγαινε σε ένα άλλο χωριό , μπορεί να δεις μια θέα που δεν έχεις ξαναδεί ποτέ.  Κλισέ και βλακείες…. στη τελική , έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να σου πηγαίνουν οι ανταύγιες; Ξεκίνησα με ένα απόφθευγμα κάποιου και θα κλείσω με ένα άλλο , καλύτερο….

«Αν ψάχνεις για ένα φίλο, θα ανακαλύψεις ότι είναι δυσεύρετοι. Αν είσαι διατεθειμένος να είσαι φίλος, θα τους βρεις παντού.»  

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.