ΝΕΑ ΜΟΔΑ; Τι γίνεται ρε κορίτσια με τα φρύδια σας;

Είναι το it- girl των τελευταίων σεζόν, ενώ την έχουν χαρακτηρίσει, επανειλημμένα, τη νέα Kate Moss……Ο λόγος για την Cara Delevingne η οποία, εδώ και ένα χρόνο περίπου βρίσκεται παντού: από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές καμπάνιες μέχρι κάθε είδους catwalk. Χαρακτηριστικό του supermodel, και σίγουρα κυρίαρχη τάση είναι τα πυκνά φρύδια της.

31 32 33 34 35

Και ενώ η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες θα θέλαμε την καριέρα της ή και μόνο την εμφάνισή της, το να προσπαθούμε να υιοθετήσουμε το look της Cara -και της κάθε celebrity που αγαπάμε το στυλ της- είναι μάλλον αφελές, αν όχι καταστροφικό, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Στην προκειμένη, δηλαδή, τα έντονα, πυκνά φρύδια της κατάξανθης Βρετανίδας με το παιδικό πρόσωπο, σε μία γυναίκα με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Μεσογείου μόνο σε κακό μπορεί να βγουν, αφού μπορούν να αγριέψουν πολύ το βλέμμα και το πρόσωπό της.

Και τελοσπάντων μπορεί η αλήθεια να πονάει, αλλά καλό είναι αν δεν έχουμε έμφυτο bold στυλ, να μην πειραματιζόμαστε με τόσο αισθητές αλλαγές.

Και ας αναρωτηθούν όλες οι κυρίες της ελληνικής showbiz που νιώθουν χαμαιλέοντες της μόδας: θα κάνατε με την ίδια ευκολία ντεκαπάζ στα φρύδια σας αύριο, αν ήταν η επόμενη τάση;

πηγή :newspistol.com

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.