New Year’s Eve

[youtube]k1Y2uXjsKjs[/youtube]

Είναι Παραμονή πρωτοχρονιάς του 2012, βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη, περιμένοντας την αντίστροφη μέτρηση για να αποχωρισθούμε το βρωμο-2011 (σίγουρα θα μας λείψει :P). O σκηνοθέτης Gio McCluskey (βλ. Valentine’s Day) βάζει στο μίξερ ηθοποιούς 2 ταχυτήτων, από τον Robert De Niro και τη Michelle Pfeiffer μέχρι τon Jon Bon Jovi και την Lea Michele (θα αναρωτιέσαι ποια είναι αυτή – είναι μια εκ των τραγουδοηθοποιών της πετυχημένης – για κάποιους – αμερικανικής σειράς Glee) και μας παρουσιάζει την καινούρια του ταινία, με τίτλο New Years’s Eve.

To Big Apple (Νέα Υόρκη), έχει ντυθεί γιορτινά, ο κόσμος έχει ξεχυθεί σε δρόμους, πλατείες, παγοδρόμια και η κάμερα συλλαμβάνει ένα μάτσο απλές καθημερινές ιστορίες. Πιο συγκεκριμένα, η Jessica Biel και ο Seth Meyers περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Ashton Kutcher κλείνεται στο ασανσέρ με την Lea Michele, λόγω διακοπής και ο Zac Efron βοηθάει την Michelle Pfeiffer (τρομάζεις να τη γνωρίσεις) να πραγματοποιήσει σώνει και ντε, ένα κάρο ευχές πριν αλλάξει η χρόνια…. Ο,τι να ‘ναι! Από τις μοναδικές ερμηνείες που δεν σε αφήνουν να βαρεθείς είναι αυτές του Robert De Niro, ως ετοιμοθάνατου ασθενή και της Halle Berry στο ρόλο της νοσοκόμας που τον φροντίζει. Μέσα στην όλη γκλαμουριά της πόλης, σκάει σα ραπανάκι ποια άλλη? Η Sarah Jessica Parker, φυσικά, υποδυόμενη μία υπερπροστατευτική, χωρισμένη μητέρα που απαγορεύει στην έφηβη κόρη της να βγει να το γλεντήσει με τους συμμαθητές της, το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Παρόλ’ αυτά στο τέλος η κατά τ’ άλλα “αυστηρή” Sarah, ντυμένη υπερπαραγωγή, όπως δηλαδή την έχουμε συνηθίσει στο ρόλο της στο Sex and the City, συναντιέται με νεαρό(τερο) εραστή και απωθημένο της από τη χρονιά που φεύγει. (Μάνα να σου πετύχει)

Σίγουρα θα έχεις μπερδευτεί από όλα τα παραπάνω για το αν θα πρέπει να δεις η όχι τη συγκεκριμένη ταινία. Κοιτά, είναι ο,τι πρέπει για να πας με την παρέα σου, να σπάσεις πλάκα, να δεις τους μισούς ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στις ταινίες του Hollywood και να χαζέψεις με το πώς γιορτάζουν οι αμερικάνοι την Πρωτοχρονιά. Μην περιμένεις να πεθάνεις στο γέλιο, ούτε να πλαντάξεις στο κλάμα. Θα περάσεις απλά την ώρα σου, σχετικά ευχάριστα θα έλεγα, αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός τύπος. Το 2012 είναι προ των πυλών και το πρώτο 6μηνο θα μας προμηθεύσει σίγουρα με πολύ καλύτερες ταινίες! I promise! Καλή Διασκέδαση, χαρούμενα Χριστούγεννα και τα λέμε του χρόνου! 😉

by Zak Stivaktakis

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.