Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Fuzz

Στις 30 Μαρτίου 2013, παρέα πάντα με τους μουσικούς του συνεργάτες και συνοδοιπόρους, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μας υποδεχθεί στο Fuzz Club για μια συναυλία σαν να ήταν καλοκαίρι…

B4B3D529F7246F7D3508B7AF9FF884CE

 

 

Χωρίς την ελάχιστη κατανάλωση των χειμωνιάτικων χώρων, με ώρα έναρξης στις 21:30, με ώρα λήξης που θα επιτρέπει την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, ο Αλκίνοος μάς καλεί σε μια συνεύρεση, για να μοιραστούμε λέξεις, νότες, σκέψεις και αισθήματα.

Στο πρόγραμμα θα παρουσιαστούν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και διασκευές. Η ένταση και η ησυχία, η φόρμα και ο αυτοσχεδιασμός, η επικοινωνία και η εκμυστήρευση, η αγωνία και η χαρά της συνύπαρξης, δημιουργούν ένα πρόγραμμα ιδιαίτερο και δυνατό.

Για αυτή την ξεχωριστή συναυλία, ο Αλκίνοος μάς επιφυλάσσει άλλη μια έκπληξη: Καλεσμένη του για ένα μέρος του προγράμματος θα είναι η σημαντική Σκωτσέζα τραγουδοποιός Karine Polwart, η οποία σύμφωνα με το περιοδικό Word: «Πηγαίνει την καρδιά σε μέρη που λίγοι τραγουδιστές ξέρουν ότι υπάρχουν…» Η Karine Polwart έχει τις ρίζες της στην παράδοση της folk μουσικής, την οποία παντρεύει με την βαθιά προσωπική της αντίληψη και τον σύγχρονο ήχο. Τα τραγούδια της διαπραγματεύονται τα σημαντικά ζητήματα της ανθρωπότητας, ενώ η μουσική της αποτελεί μια «κοινωνική λειτουργία». Για την Karine, όπως και για τον Αλκίνοο, το τραγούδι είναι ο δυνατότερος τρόπος να περάσει κανείς μηνύματα και νοήματα στον κόσμο. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν το χάρισμα να διακρίνουν το ουσιαστικό και να το φωτίζουν με απλότητα και ευθύτητα.

Μαζί του οι μουσικοί:
Γιώργος Κοντραφούρης: hammond organ, πιάνο
Γιώργος Καλούδης: τσέλο, κρητική λύρα
Άγγελος Πολυχρόνου: κρουστά
Νίκος Παραουλάκης: νέυ, κιθάρα
Ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Fuzz > Ταύρος – Ρούφ | Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 1 Τηλέφωνο: 2103450817, e-mail: info@fuzzclub.gr

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, ώρες: 21:30

Πηγή artandlife.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.