Ο «δεν έχω σήμα κούκλα μου»

Μεταξύ δουλειάς και ….δουλειάς, στην ταλαιπωρία των λεωφορείων και εκεί που ζεις το δράμα της καθημερινής ρουτίνας, ξαφνικά μέσα στο πλήθος βλέπεις παλικάρι ψηλό, μελαχρινό, με μάτι τούμπανο μαύρο και αναρωτιέσαι το βλέπουν όλοι ή μόνο εγώ?? Νιώθω ότι με κοιτάει και ναι, όλα αλλάζουν, ξαφνικά ο κόσμος δεν με ενοχλεί,η κακοσμία του λεωφορείου γίνεται άρωμα καλοκαιριού.

lovebus

Κατεβαίνει στη στάση με πλησιάζει και μιλάμε,μου δίνει το τηλ του και απλά πετάω για το σπίτι σαν την POPPINS τη ΜΑΙΡΗ βρε παιδιά. Παίρνω τηλ μετά από 2 μέρες έτσι για να μην φανώ και τόσο …πάλι καλά που κρατήθηκα και δεν πήρα μετά από 2 λεπτά.

Έρχεται η μέρα του ραντεβού, φοράω τα μεταξωτά και δεν φυσάει,πάμε για καφέ, είναι γλυκός,ε υγενικός, πολύ νορμαλ, γελάμε με τα ίδια αστεία, μου λέει ότι του αρέσω πολύ,ότι θέλει να κάνει σχέση,όλα αυτά στο πρώτο ραντεβού,αν δεν τον κοίταγα και άκουγα όλα αυτά που έλεγε θα καταλάβαινα ότι για κατοικίδιο έχει ΔΡΑΚΟ.

date

extratv.com

Με πάει σπίτι, με παίρνει τηλέφωνο όταν φτάνει κάνει τα πάντα σωστά,όπως θέλω δηλαδή.

Την επόμενη θέλει να με δει πάλι!!!Βγαίνουμε πάμε βόλτα είναι τρυφερός, έχει το βλέμμα σε κοιτάω και λιώνω, μου λέει όλα όσα θέλω να ακούσω και ναι τα τρώω σαν πρωτάρα.

Κοιμόμαστε μαζί και από εκεί που ήταν όλο νιαουυυ σαν γατούλα  ,ξαφνικά βγαίνει από μέσα του ο Κούρκουλος όταν χόρευε στα έπιπλα που έκαψε.

kourkoulos

Την επόμενη φεύγει ξαφνικά για το χωριό, κοινός πήρε τα βουνά, μου λέει ότι δεν θα έχει σήμα και ενώ το παίζω κυρία και παίρνω τηλέφωνο μετά από 3 μέρες το σήμα καμπάνα.

telephone

Μετά από όλο αυτό άκουγα το 2μέρες της Γαλάνη και σκεφτόμουν…πόσο προβλέψιμη συμπεριφορά, πόσο κότσος πιάστηκα πάλι και δεν μου πάει κι όλας.

Τόσα ψέματα γιατί? Από συνήθεια? Φαίνομαι ότι τα έχω ανάγκη? Υπάρχει σχολή που βγάζετε και μετά κάνετε την πρακτική σας? Εγώ πάντως του βάζω 10…το άξιζε.

woman_alone

Και μετά σου λένε πως τα λεωφορεία εξυπηρετούν τον κόσμο..ψέμα!

myrto1

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.