Ο «ελαφρύς»!!

Τον γνωρίζεις μέσω φίλων που σου έχουν πει τα καλύτερα…ευγενικός, γενναιόδωρος, αλλά προπάντων πολύ κοινωνικός. Δεν αργείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου. Μιλάει συνέχεια και με όλους…έχει γνώμη για τα πάντα – ναι, ακόμα και για τα γυναικείας φύσης – και φυσικά, δε ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΠΟΤΕ!

man_style

Σου αρέσει, σου κάνει καλή εντύπωση και ..ξαναβγαίνεις! Μόνη σου αυτή τη φορά! Στο τηλέφωνο απ’ την πρώτη κιόλας φορά σε αποκαλεί « Μωρό μου..» κι άλλα τέτοια γλυκά! Σκέφτεσαι…. «καλά, τόσο πολύ του άρεσα; Ή μήπως έτσι κάνει με όλες;» Για να σε γλιτώσω από την σκέψη, έτσι κάνει με όλες. Έτσι έκανε πριν από εσένα και έτσι θα κάνει και μετά..ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Βγαίνετε, όλα μια χαρά! Στο αυτοκίνητο σου διηγείται όλα τα νέα της ημέρας του και φυσικά ακούει τα δικά σου σχολιάζοντας με το δικό του μοναδικό τρόπο! Τραγουδάει τα τραγούδια που παίζει εκείνη τη στιγμή το ραδιόφωνο και ΣΟΥ τα αφιερώνει…Λίγο νωρίς; Τέλος πάντων…καλά περνάς, οπότε αφήνεις τους προβληματισμούς για αργότερα.

Βγαίνετε από το αυτοκίνητο και σε παίρνει αγκαλιά μέχρι να φτάσετε στο μπαρ…λίγο νωρίς και πάλι; Μα τι του έχεις κάνει, μάγια; Δεν αγχώνεσαι…είπαμε κοινωνικός, ελαφρύς τύπος!

Στο μπαρ σε συστήνει με όλους και όλες – γιατί φυσικά τους ξέρει όλους, αφού σε πήγε στο στέκι του. Η ώρα περνάει και εσύ αύριο δουλεύεις…έχεις υποχρεώσεις – Μα καλά, αυτός δεν έχει δουλειά, δεν κουράστηκε;;;

 

Του λες ότι πρέπει να φύγεις γιατί αύριο δουλεύεις..σε πηγαίνει σπίτι σου, αφού σου έχει τάξει τα πάντα για να μείνετε λίγο ακόμα με τους κολλητούς που περνάτε τέλεια, και ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ στους φίλους του!

Συμπέρασμα…δικαιολογημένοι οι προβληματισμοί μέχρι εδώ! Ο τύπος αυτός θα περνάει πάντα «καλά» with or without you baby…Δική σου η επιλογή!!

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.