Ο γλυκανάλατος.

Τι σκέφτεσαι όταν κάποιος δε σου στέλνει γλυκές κουβέντες ?όταν δε σου κάνει εκπλήξεις ? όταν είναι cool?? Εγώ πάντως σκέφτομαι τον Θανάση που είχα κάποτε και μου έσπαγε τα νεύρα με τις γλύκες του … δεν τον εκτιμούσα, τώρα , τώρα είναι καλά όταν ζητιανεύω ένα «σε σκέφτομαι» από τον Μήτσο?

217932069438388326_S7fgsnbG_c

Πώς? πείτε μου πώς γίνεται να ακούς όμορφα λόγια από κάποιον που δε τα θες και όχι από αυτόν που ξεροσταλιάζεις για μία γλυκιά καληνύχτα.

Πώς γίνεται να χαρακτηρίζω στις φίλες μου τον Θανάση «γλυκανάλατο» και «πεταλουδίτσο» που έγραφε μηνύματα τύπου : “ 5 λεπτά δε σε άκουσα και μου λείπεις!” και τον Μήτσο, που αν, λέω αν, τον πάρω με το που το έχουμε κλείσει να του πω κάτι που ξέχασα, θα το σηκώσει ρωτώντας με ψαρωτικά : “έλα τι έγινε ?και ξαναπαίρνεις ?” να τον λέω άντρα της ζωής μου??? Ενώ παράλληλα και βλάκα που δεν είναι σαν τον Θανάση???

Αυτό το κείμενο έχει λίγο θυμό και απορίες ,αλλά είναι έτσι, γιατί όλο κάτι τέτοια μας συμβαίνουν. Ενώ ζητάμε έναν, να μας λέει ωραία λόγια, καψουρευόμαστε αυτόν που «δε του αρέσει να λέει πολλά»

Αχ , με αυτούς τους άντρες τους «κάπως» λιγομίλητους τι γέλιο πρέπει να ρίχνουμε κανονικά…. αλλά?? πού μυαλό?? Συγγνώμη , δεν έχει γέλιο ο άντρας που λέει ατάκες τύπου… «Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες.Σχέση, ακούς εκεί σχέση, περνάμε καλά, αυτό. » Τι λες ρε φίλε??? και καλά να στο λέει αυτό κανένας BRAD PITT να πεις και χάρη μου κάνει που μου μιλάει, αλλά να στο πει ο Μήτσος ο μπούλης ???????? Τι του λες εκείνη την ώρα??

Εγώ με τους «πεταλουδίτσους» είμαι, ναι. Με αυτούς που θα ρίξουν και το ρομαντικό τους ,βρε αδερφάκι μου, ας είναι και λίγο παραπάνω γλυκό. Ποιον πείραξε η ρομαντζάδα?? Το να σε προσβάλλουν όμως πολλούς τους πείραξε!

Θεωρώ πως εμείς τους κάνουμε Μήτσους και Θανάσηδες, μάλλον πρέπει να κάνουμε τούμπα το πώς τους συμπεριφερόμαστε….

classy-inthecity.com

Άλλο το ένα άλλο τ’άλλο ….μου λένε ..και πως δε πρέπει να είναι στα άκρα ….Μα κορίτσια όταν είναι έτσι και έτσι, τους λέμε γλυκανάλατους ….και ξεκινάει η κουβέντα….

Υ.Γ. Ένας άντρας που είναι γλυκανάλατος σε εσένα… σε κάποια άλλη μπορεί να είχε πολύ πιπέρι για αυτό δώσε του μια ευκαιρία , εδώ δίνεις στον παραπάνω μπούλη.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.