Ο πληροφοριοδότης / The departed

Ο Μάρτιν Σκορσέζε επιστρέφει…

Ο Μπίλι Κόστιγκαν, μεγάλωσε στους σκληρούς δρόμους της νότιας Βοστόνης .Ως νεοσύλλεκτος αστυνομικός έχει βίαιη συμπεριφορά, κάτι που του κοστίζει το σήμα του. Όμως δέχεται πρόταση από το Αστυνομικό Σώμα της Βοστόνης, που έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον της οργανωμένης μαφίας και του αρχηγού του υποκόσμου, Φρανκ Κοστέλο, να αναλάβει ως μυστικός να εισχωρήσει στη συμμορία του τελευταίοου. «Ρίχνεται» πίσω στη σκληρή ζωή των δρόμων της Βοστόνης, όπου «στρατολογείται» από τον Κοστέλο.

Όσο ο Μπίλι προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κοστέλο, ένας άλλος νεαρός αστυνομικός, που προέρχεται και αυτός από τις νότιες φτωχές συνοικίες της πόλης, ο Κόλιν Σάλιβαν ανεβαίνει γρήγορα στην ιεραρχία της αστυνομίας. Έχει κερδίσει μία θέση στην Ειδική Ομάδα Ερευνών και συνεργάζεται με τους καλύτερους αστυνομικούς της πόλης, προκειμένου να πιάσουν τον Κοστέλο. Αλλά εκείνο που δεν ξέρουν οι ανώτεροι του, είναι ότι ο Κόλιν δουλεύει και για τον Κοστέλο, φροντίζοντας ο αρχηγός της μαφίας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία.

Δείτε το trailer:

[youtube]SGWvwjZ0eDc[/youtube]

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.