Ο τσιγκούνης

Η κρίση φταίει για πολλά πράγματα, αλλά για τον τσιφούτη όχι!!!!Ή το έχεις ή όχι. Ο άντρας ο τσιφούτης-τσιγκούνης-μίζερος είναι το χειρότερο μου.Και επειδή συνήθως ότι δεν θέλουμε μας τυχαίνει, γνώρισα παλικάρι ψηλό, ξανθό, αλλά…ΣΚΡΟΥΤΖ.

Γίνεται η πρόταση για καφέ, ποιός το ξέρε ότι θα ήταν της παρηγοριάς και με χαρά δέχομαι. Είναι αρχές της κρίσης και ναι φίλες μου, πέφτω στο πρώτο κύμα ανέργων!!!!!!

Γκρίνια, μιζέρια που για άντρα είναι πολύ ξενέρωτο και αντιερωτικό. Πέρασα ένα περίεργο βράδυ κάνοντας ψυχανάλυση. Καθόμαστε για καφέ πολύ ώρα βέβαια ,δεν πρότεινε ποτέ να πάρουμε κάτι άλλο, τι ζητάω θα μου πεις τώρα.

Έρχεται λοιπόν η ώρα του λογαριασμού, βγάζω το πορτοφόλι μου όπως πάντα, και με ύφος κακομοιριάς και φωνή τρεμάμενη μου λέει, δεν πειράζει την επόμενη πληρώνεις εσύ. Ξαναβγήκα μην ρωτήσετε γιατί, η τηλεόραση είχε συνέχεια επαναλήψεις. Ακόμα πιο χάλια η κατάσταση του, αλλά δεν πτοήθηκα πήρα καφεδάκι, πήρα και μπύρα, έπρεπε να δείτε το ύφος του όταν φώναξα τον σερβιτόρο. Πλήρωσα εγώ τελικά, το δέχτηκε με μεγάλη χαρά και είμαι σίγουρη πως θα σκέφτηκε βλακεία έπρεπε να πάρω και εγώ μια!!!

 

Έρχεται το τρίτο και φαρμακερό ραντεβού, πήγαμε σινεμά, σε ταινία που διάλεξε αυτός όσο και αν τον παρακάλεσα να δούμε μια που ήθελα εγώ. Την ώρα που ήμασταν στο ταμείο ,ακούει συναγερμό η Ζανταρκ και φεύγει για να δει αν είναι η μηχανή του.

Φυσικά πληρώνω, ούτε λόγος για ποπ-κορν. Η ταινία χάλια και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, να τον έχω δίπλα και να λέει «στα καλύτερα σε φέρνω ε? στα καλύτερα.»

Ε, δεν άντεξα τελειώνοντας η ταινία λοιπόν, μου λέει «πλήρωσες εσύ ε? να σου δώσω τα λεφτά….» 7,50 € του λέω, δώσε μου, και είμαστε οκ, τόσο έχει το δικό σου!!

Βγάζει 10 ευρώ και περιμένει τα ρέστα, του τα δίνω. Δεν σταματά το θράσος του …και μου λέει την άλλη φορά θα διαλέξεις εσύ ταινία…

Εσείς τον ξαναείδατε??? ΟΥΤΕ ΕΓΩ…..

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.