Ο βαρύς.

‘Έχεις βγει πρώτο ραντεβού, όλα είναι όμορφα, είναι ευγενικός, γλυκός, και λίγο μυστηριώδης…..αλλά αυτό είναι σου αρέσει περισσότερο από όλα. Του κάνεις τα ματάκια , του λες τα πιο έξυπνα σου και έρχεται η ώρα να φύγετε.. Περιμένεις να σου πει , το στάνταρ, πως θα σε πάει σπίτι σου.

(Μιας και σε έχει βάλει να πάρεις μετρό και λεωφορείο για να πας να τον συναντήσεις. )

Αλλά πού? Ο ιππότης είναι είδος υπό εξαφάνιση. Πιο εύκολα θα δεις καρέτα καρέτα στο σιντριβάνι στο Σύνταγμα.

Αν βέβαια έχετε βγει στην περιοχή σου και σου πει πως θέλει να σε συνοδεύσει έστω και με τα πόδια εκεί ανεβαίνει στα μάτια μας. Ουφ, έλεος άντρες ακούτε? Αυτό που κάνετε είναι αγένεια! (φωνάζω)

Τέλος πάντων , ας συνεχίσω εκεί από εκεί που σταμάτησα. Ήρθε η ώρα που περιμένεις να σε πάει σπίτι, και χωρίς καν να στο προτείνει του λες γεμάτη νάζι , που δεν το έχεις κι όλας. «Άσε μωρέ θα πάω μόνη μου σπίτι» και εκεί περιμένεις να δεις αντίδραση …αλλά πάλι πού? Τίποτα.

thestylester.com

Σου λέει « εντάξει , καληνύχτα.» Αλλά επειδή είναι και μυστηριώδης , όπως γράψαμε και παραπάνω , και μας αρέσει εμάς αυτός, του λες πάλι γεμάτη νάζι, «πάρε τηλέφωνο να μιλάμε μέχρι να φτάσω …ναι?(μιας και έχεις what’s up και μιλάμε τζάμπα) » ε, και τότε ακούς την εξής ατάκα με φωνή βραχνή :«Γλύκα μου, δεν μιλάω στα τηλέφωνα όταν οδηγώ»

 

Ε, εκεί , λοιπόν, μπαίνεις στο ταξί ,αλλά φαντάζεσαι παράλληλα ότι τον χτυπάς με τα τακούνια στο γόνατο και του λες παράλληλα πως η κολλητή μου ΡΕ με πάει σπίτι με ταξί και μετά πάει στο δικό της ΡΕ!!!Ε, ΡΕ!!

Δεν λες τίποτα και δεν κάνεις τίποτα από όλα αυτά ,βέβαια παρά μόνο ένα καληνύχτα. Απλά ένα καληνύχτα και ένα «θα τα πούμε»

Μέσα σου βέβαια σκέφτεσαι «πώς άμα σε ξαναδώ να γίνω χελώνα καρέτα, καρέτα.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.