Οι Γιώργηδες από το μάτι της Φαίδρας.

Δεν μπορώ να μη σας την συστήσω, πριν διαβάσετε το παρακάτω κείμενο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου μπορεί να περιγράψει κάθε φυσιογνωμία αν της πεις όνομα περιοχή και κάποια χαρακτηριστικά , αν δει και πρόσωπο θα γελάς μέχρι να πέσεις κάτω. Στο παρακάτω κείμενο…όπου Γιώργος βάλε ότι θες, την περιοχή μην πειράξεις. Προς Θεού μην σας περάσει από το μυαλό ότι την λένε «Φαίδρα»…Οι Γιώργηδες από το μάτι της Φαίδρας.Συνεχίζεται…

man0

Ο Τζώρτζ….. Ο Γλυφαδιώτης

…….καταρχήν μένει στον Αλιμο, σύνορα με Γλυφάδα, απλά το θεωρεί λαικό και πλασάρεται σαν Γλυφαδιώτης……

Ετσι κ αλλιώς βγαίνει στην Γλυφάδα , ψωνίζει στην Γλυφάδα και η γκομενά του ΘΑ είναι από την Γλυφάδα.

Αγαπημένες του εκφράσεις είναι ότι νέα ατάκα παίζει σε διαφήμιση γιατί το χιούμορ του έχει μείνει στην Τρίτη λυκείου.

Το να μιλάει για την δουλειά του σε γοητεύει περισσότερο, από το να μιλάει για τον εαυτό του.Είναι καλό παιδί ,……και είναι μόνο καλό παιδί,που θα μπορούσε να είναι η μακροχρόνια σχέση της κολλητής σου από το σχολείο. Η μόνη κίνηση ανεξαρτησίας που έχει κάνει είναι να βρεί σπίτι έναν όροφο κάτω από τους γονείς του.Οι καλύτερες διακοπές που έχει κάνει είναι στο εξοχικό του…..με ψητούρα. Ο ήρωας που θαυμάζει είναι Κάποιος από μία ταινία,αλλά θα ήθελε να μοιάσει μόνο σε έναν …..στον πατέρα του και φρικάρει αν κάνεις πράγματα που Δεν τα κάνει η μάνα του.

Δεν καπνίζει , Δεν πίνει και βαριά ναρκωτικά είναι και ο μπάφος……..καταλαβαίνεις πως όσο τρέντυ και προχώ να σε πείσουν ότι είναι , εσύ ξέρεις ότι οι αντιλήψεις του είναι χειρότερες από της θείας σου ,που παίρνει το εφτα μέρες τβ για την τούρκικη σειρά.

1da80ea59c49e86d7c8150482b305b7b

..Ο Μαρουσιώτης

Δεν γουστάρει δυτικά προάστια …..κάθε Κυριακή τρώει στην Αμφιάλη,(ζάλη στο κεφάλι), σε οικογενειακό τραπέζι.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει και έτσι όπως το κάνει…..Μπορεί να σου δείξει πως το κάνει, αλλά και πάλι δεν θα τα καταφέρεις και σίγουρα δεν θα το κάνεις ποτέ σαν και αυτόν , ούτε αν προσπαθήσεις πολύ.

Μην του πείς ποτέ την γνώμη σου….θα το μετανιώσεις .

Τρέντυ ντύσιμο που συνοδεύεται από ριγωτή κάλτσα, Γκρίνια και «ρε φίλε». Δυναμική προσωπικότητα….. μέχρι να δεί αίμα. Μα πάνω από όλα είναι Καλιτέχνης…..αυτό νομίζει και αυτό θα σου πεί.

Found on nudebeat.tumblr

Found on nudebeat.tumblr

…….Ο Μελισσιώτης

Ποιος Μελισσιώτης ????χαχαχα ας γελάσω…..στο Καματερό μεγάλωσε με άλλα τρία αδέλφια και δεν το θυμάται. Γι αυτό ασε τα ψόφια, αφόυ αν σηκώσω την μπλόυζα ,θα εμφανιστεί από κάτω φανελάκι οικοδόμου μινέρβα…..θα δω όμως και μπράτσο οικοδόμου….αλλοδαπού.

Κάποιος πρέπει να του πει την αλήθεια , ότι είναι παντρεμένος ,ότι τα tommy hilfigher δεν του πάνε και ότι δεν είναι κατόρθωμα πια να έχεις πάρκινγκ.

Τον μοναδικό φίλο που πρέπει να κάνει, είναι τον εαυτό του, που μάλλον δεν θα γίνουν ποτέ….δυστηχώς.

Θα σε ξεπετάξει για ποτό σε ένα ωραίο μπαράκι ,που είναι κοντά στο σουπερ μάρκετ που ψωνίζει, κοντά στα τζάμπο και κοντά στο σπίτι του…..μην τρελαίνεσαι, δεν είναι το στέκι του , πρώτη φορά και αυτός πήγε μαζί σου, τυχαία.

Αγαπημένη του έκφραση «εντάξει θα το δούμε»…..ούτε αυτός δεν ξέρει τι εννοεί…..αγαπημένες διακοπές, εκεί που παέι τα τελευταία χρόνια από συνήθεια.

Θα δώσω μια συμβουλή ….φίλε αν δεν θέλεις να σε πάρουν χαμπάρι όταν γυρίσεις σπίτι , βάλε αποσμητικό, και άσε το πουκάμισο.

be32908c05294910781e5c71dae0fe85

Natassa

Αυτά που βλέπεις και αυτά που ακούς, δεν ανταποκρίνονται πάντα στην πραγματικότητα. Όλοι έχουμε αδυναμίες….και ένστικτο. Εκμεταλλεύσου το!!!

Comments are closed.