Οι λόγοι που οι άντρες το παίζουν cool.

Συχνά οι γυναίκες αναρωτιόμαστε γιατί χρειάζεται τόσο χρόνο κάποιος για ένα τηλεφώνημα. Για παράδειγμα , ένας άντρας ζητάει το νούμερο μιας γυναίκας και περιμένει δέκα ημέρες για να τηλεφωνήσει. Έπειτα ,την βγάζει έξω και αφού περνάνε τέλεια , περιμένει άλλες δέκα για να την ξαναπάρει. Στο μεταξύ εκείνη απορεί.

georges.it

georges.it

Οι άντρες είναι συνηθισμένοι να τους απορρίπτουν οι γυναίκες , επομένως με αυτή την τακτική καθυστέρησης φυλάνε τα νώτα τους. Στην αρχή εκείνος θα είναι μετρημένος και λογικός για να μην φανεί καθόλου συναίσθημα και χαρακτηριστεί αδυναμία.

Γιατί το κάνουν? Για να πουλήσουν μούρη και να δώσουν την εντύπωση πως ελέγχουν την κατάσταση. Κάποιος είπε πως «θα  πρέπει να προσεγγίζεις τις γυναίκες , δείχνοντας ότι είσαι συνηθισμένος να το κάνεις και ότι δεν έχει και μεγάλη σημασία για σένα. Τη στιγμή που φέρεσαι σαν να είναι κάτι σημαντικό , η γυναίκα το μυρίζεται και σου φέρεται διαφορετικά.»

Για αυτό λοιπόν αυτή η συμπεριφορά. Λοιπόν οι «βαθυστόχαστες» σκέψεις τους είναι οι εξής:

1) Οι άντρες θέλουν να νομίζουν ότι οι γυναίκες έχουν κι άλλες επιλογές , έτσι υπερβάλλουν για να φανούν ακόμη πιο ελκυστικοί

2) Βεβαίως οι άντρες το παίζουν cool , επειδή νομίζουν πως η γυναίκα θα το βρει πολύ γοητευτικό. Μερικοί φλερτάρουν μία κοπέλα , η οποία δεν είναι καν όμορφη, για να ζηλέψει η φιλενάδα τους.

3) Οι άντρες δεν θέλουν να παραδεχτούν ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό ότι μία γυναίκα ασκεί εξουσία πάνω τους.

 

Κείμενο από το βιβλίο «Why men love bitches» 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.