Οικονομία στο super market

Το super market είναι πειρασμός… Πως θα μπορέσουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από αυτή τη διαδικασία?

Πάντα στο supermarket κάτι μας ξεφεύγει και περνάμε την έξοδο έχοντας στο νου ότι κάτι δεν πήγε καλά. Η έστω μήπως έγινε κάποιο λάθος στο ταμείο… Όμως υπάρχουν μερικά μικρά tips που μπορούν να σε κάνουν όχι μόνο να μη »ξεφέυγεις» αλλά και για να εξοικονομείς χρήματα, ειδικά τώρα που μετράμε μέχρι και το τελευταίο cent.

-Κάντε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό για τα χρήματα που νομίζετε ότι μπορείτε να ξοδέψετε στο super market αναλογικά με τα μέλη της οικογένειας σας και τις ανάγκες σας.

-Παράλληλα προγραμματίστε όλα τα γεύματα της εβδομάδας. Γράψτε αναλυτικά όλα τα υλικά σε ένα χαρτί και αν κάποια γεύματα συμπίπτουν στα υλικά μπορείτε να αγοράσετε οικονομικές συσκευασίες (στα 2 το 1 δώρο). Έτσι εξοικονομείτε χώρο αλλά και χρήματα.

Ψάξτε εκπτωτικά κουπόνια για διάφορα είδη που υπάρχουν στα ράφια των super market. Μπορείτε να βρείτε άφθονα, σε περιοδικά, στο ίντερνετ , ακόμα και σε bonus από τη βενζίνη που βάζουμε σε διάφορα βενζινάδικα. Κάντε το δεν είναι κακό.

-Βασικός κανόνας για τις εβδομαδιαίες εξορμήσεις μας στο super market είναι να πηγαίνουμε μόνοι μας χωρίς παιδιά και πάντα με την λίστα στο χέρι χωρίς να μπούμε στον πειρασμό να αγοράσουμε κάτι επιπλέον που μας ήρθε στο μυαλό την τελευταία στιγμή. Προσοχή στη μουσική των super market. Είναι επίτηδες χαλαρή για να κάνουν το πελατειακό κοινό να χαλαρώσει για να κάνει πιο πολλές αγορές.

Συγκρίνετε τις τιμές των ίδιων προϊόντων στα ράφια. Μην πέφτετε στη παγίδα ότι αγοράζω αυτό που αγόραζα χρόνια. Οι εποχές αλλάζουν το ίδιο και τα προϊόντα. Δοκιμάστε κάτι καινούριο που ενδεχομένως να είναι και πιο οικονομικό.

 S0, save your money!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.