Όλες οι γυναίκες αγαπάνε τον Johnny Depp

Γιατί όλες οι γυναίκες αγαπάνε τον Johnny Depp. Εμείς οι άσημες , σίγουρα από τους ρόλους του. Οι διάσημες όμως? Πρώην , νυν και γυναίκες ηθοποιοί έχουν να πουν για εκείνον τα καλύτερα. Το people έκανε ένα αφιέρωμα για αυτό.

johnny-depp-9-660

«Ένα από τα πράγματα που μου έκανε εντύπωση ήταν για τα πόσο ταπεινός είναι. Είναι τόσο καλός σε όλους, και τόσο γλυκός, και έχει ένα λαμπρό, λαμπρό μυαλό. Πραγματικά έξυπνο, πολύ έξυπνο, γρήγορο. Είναι ένας από τους πιο αστείους ανθρώπους που  ξέρω και έχει μια πολύ μεγάλη καρδιά»

Blow και Πειρατές της Καραϊβικής Penélope Cruz

 

«Είναι πολύ αστείoς. Εμείς συχνά έπρεπε να σταματήσουμε τα γυρίσματα εξαιτίας του χιούμορ του. Είναι ένας γκούφυ και το έβγαζε και σε εμένα αυτό.»

Tourist  Angelina Jolie

 

Δεν υπήρξε κανείς σαν αυτόν , να νοιάζεται τόσο πολύ για μένα.Ο Johnny το έκανε.

ex-Kate moss 2012

 

Έχει ένα μυστήριο γι ‘αυτόν που νιώθω σαν τους οπαδούς του. Είναι ακριβώς το πρόσωπο που θα ήταν ακόμη κι αν δεν ήταν διάσημος και αυτό είναι το αξιοσημείωτο.

AnneHathaway

 

«Υπέροχος, υπέροχος, υπέροχος, υπέροχος, υπέροχος είναι πολύ δροσερός.Είναι ένας πανέμορφο τύπος.Eye Candy»

Keira Knightley

johnny-depp-11-660

«Είναι πιο τέλειος από όσο νομίζετε. Δεν είναι πως δεν υπολογίζω την εξωτερική εμφάνιση αλλά ο χαρακτήρας του είναι κάτι το απίστευτο.»

mother of his children Vanesa Paradis 2000

 

johnny-depp-1-660

«Ο Johnny είναι φίλος μου. Είμαστε ερωτευμένοι. Αρραβωνιασμένοι. Αλλά είναι πιο βαθύ από αυτό. Είναι κομμάτι μου. Είναι πολύ σημαντικός για μένα αυτή τη στιγμή.»

Winona Ryder 1990

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.