Όλη η στιγμή σε μία φωτογραφία.

Δεν μένει τίποτα μετά από μία χαρά , πέρα από τις εικόνες στο μυαλό μας, όλα τα υπόλοιπα είναι συνήθως αποτυπωμένα σε χαρτί. Σε φωτογραφικό χαρτί. Άλλοτε τις βάζαμε σε μπαουλάκια , σε φακέλους , σε άλμπουμ…τώρα τις κοιτάμε στο λάπτοπ , σε video. Οι στιγμές έτσι …κρατάνε.

XYD_475

Στο site beyondlight.gr  είδαμε φωτογραφίες που θέλουμε να έχουμε. Ρίξτε μια ματιά ένα μικρό δείγμα.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=l8u078OAUSM’]

Η φωτογράφος….?? Αλεξάνδρα Ξύδα.

«Φωτογραφία για εμένα σημαίνει Φώς και Έκφραση. Μου αρέσει να καταγράφω με τον φακό μου στιγμές και πορτρέτα ανθρώπων καθώς και άλλες μορφές τέχνης, όπως ο χορός και το θέατρο. Όταν κάποιος κοιτάει μία φωτογραφία, σκοπός μου είναι η μεταφορά της ενέργειας και της ατμόσφαιρας της δεδομένης στιγμής. Πέρα από το Φώς λοιπόν, θα χρειαστώ την πιο ειλικρινή σας διάθεση και εάν αυτή είναι ένα μεγάλο χαμόγελο τι πιο ωραίο!»

Λοιπόν?

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.