Όμορφες και μετά τα 40!

Το μακιγιάζ και οι όμορφες εμφανίσεις δεν είναι μονοπώλιο των νέων κοριτσιών. Οι γυναίκες άνω των 40 μπορούν να κάνουν στιλάτες εμφανίσεις που συμβαδίζουν με την ηλικία τους.

Ανησυχείτε για το πέρασμα του χρόνου και τις επιπτώσεις του; Κι όμως! Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές μπορείτε να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και τη λάμψη σας και να νιώσετε καλύτερα από ποτέ.

• Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το δέρμα σας γιατί όσο μεγαλώνουμε γίνεται πιο ξηρό. Είναι πάντα απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική κρέμα πριν από κάθε μακιγιάζ.

• Εάν το δέρμα σας είναι ξηρό, μην χρησιμοποιείτε μέικ απ μόνο και μόνο από συνήθεια.

• Προτιμήστε ένα μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους για να πετύχετε ένα φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα και αποφύγετε τα έντονα και «σκληρά» χρώματα. Τα έντονα χρώματα τονίζουν τις ρυτίδες και τις ατέλειες του προσώπου.

• Ενυδατώστε τα χείλη σας λίγο πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ για να «στρώσει» καλύτερα τοκραγιόν.

• Φωτίστε τα σημεία του προσώπου σας που το έχουν ανάγκη, πριν από το make-up, όταν η επιδερμίδα σας είναι ταλαιπωρημένη και κουρασμένη, για πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

• Δώστε περισσότερη έμφαση στην εσωτερική γωνία του ματιού. Όσο πιο φωτεινό είναι το σημείο αυτό, τόσο πιο εντυπωσιακό φαίνεται το βλέμμα!

Catherine Zeta jones – 41

Jennifer Aniston – 42

Monica Bellucci – 46

Michelle Pfeiffer – 52

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.