Οργάνωσε μόνη σου τον γάμο σου!

www.weddingtales.gr

Βάζοντας προσωπικές πινελιές ή φτιάχνοντας μόνοι σας τις μπομπονιέρες και τις προσκλήσεις του γάμου σας μειώνετε το κόστος και δίνετε και προσωπικό ύφος στο γάμο σας. Όσο εύκολη και αν ακούγετε μια τέτοια ιδέα, χρειάζεται καλός προγραμματισμός για να μην πανικοβληθείτε και να αποφύγετε τυχόν καταστροφές και λάθος επιλογές. Κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας είναι:

 

To νυφικό μακιγιάζ σας. Αρκεί να είστε σε απόλυτη ηρεμία και να έχετε τα κατάλληλα σύνεργα make up, σκιές κτλ. Έτσι δε θα χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού και να έχετε και το άγχος αν το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει. Για πιο σίγουρο αποτέλεσμα κάντε κάποια δοκιμαστικά μακιγιάζ και βάλτε μια φίλη σας να σας φωτογραφήσει.

Τη διακόσμηση της εκκλησίας. Δεν είναι κρίμα να ξοδέψετε χρήματα να διακοσμήσετε την εκκλησία για το μυστήριο του γάμου σας που θα διαρκέσει λιγότερο από μία ώρα? Γεμίστε το χώρο με μεγάλα κεριά ή φανάρια ή με μεγάλες γλάστρες με λουλούδια που θα πάρετε μαζί σας φεύγοντας και θα διακοσμήσετε μετά το χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.

Τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Στα καταστήματα με εποχιακά είδη ή με είδη διακόσμησης μπορείτε να βρείτε πολλές και πρωτότυπες ιδέες για να φτιάξετε μόνες σας ή/και παρέα με τις φίλες σας τις μπομπονιέρες σας. Μπορείτε επίσης αντί για μπομπονιέρες να έχετε σκέτα κουφέτα σε τούλι και τα χρήματα που θα ξοδεύατε για εντυπωσιακές μπομπονιέρες να τα κάνετε δωρεά σε κάποια μη-κερδοσκοπική οργάνωση.

Τις προσκλήσεις του γάμου σας. Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση των προσκλήσεων μπορεί να κοστίσει πολλά λεφτά και πάλι να συμβιβαστείτε με κάτι που δεν σας ταιριάζει απόλυτα. Αγοράστε το δικό σας χαρτί και τυπώστε τις προσκλήσεις σας έτσι όπως εσείς θέλετε από το δικό σας εκτυπωτή, σε ότι μέγεθος και σχέδιο θέλετε. Έχετε υπόψη σας ότι μεγάλοι φάκελοι θα κοστίσουν περισσότερο στο ταχυδρομείο από ότι οι κανονικοί.

πηγή : www.weddingtales.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.