Παιδικό πρωινό για δυνατό ξεκίνημα

Ως γνωστόν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός έτσι ένα δυνατό πρωινό μπορεί να κρατήσει δυνατούς τους μικρούς μας φίλους τόσο στο σώμα όσο και στο νου..

Σωστό πρωινό δεν σημαίνει ένα ποτήρι γάλα ή ένα χυμό πορτοκάλι. Αυτά από μόνα τους δεν παρέχουν στον παιδικό οργανισμό τα απαραίτητα στοιχεία για καλύψουν τις σωματικές ανάγκες ενός μικρού παιδιού. Μπορεί να υπάρχει ένας συνδυασμός από φρούτα και φυτικές ίνες (δημητριακά ολικής άλεσης).

Τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι πλούσια σε διαλυτές και αδιάλυτες φυτικές ίνες και καλό είναι να περιλαμβάνονται και οι δύο τύποι στην καθημερινή διατροφή μας και κυρίως των μικρών παιδιών. Τα δημητριακά ολικής άλεσης, επίσης, φυλλικό οξύ, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη Ε, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Η κατανάλωση δημητριακών ολικής άλεσης, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων νοσημάτων χάρη στο σύνολο των θρεπτικών συστατικών που περιέχουν.

Οι γιατροί λένε πως ένα πρωινό που περιλαμβάνει δημητριακά ολικής άλεσης είναι μια από τις καλές επιλογές για να ξεκινήσει το παιδί σας την ημέρα του γεμάτο ενέργεια και ευεξία.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.