Παιδικός… Μάρτιος στο Athens Heart

Το εμπορικό κέντρο athensheart ανανεώνει το ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους…

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων Μαρτίου είναι το εξής:

Σάββατο 3 Μαρτίου (11:00 – 14:00)

«Τα μυστικά των χρωμάτων»: Τα παιδιά ανακαλύπτουν τα μυστικά των χρωμάτων, μέσα από ένα δημιουργικό εργαστήρι, ζωγραφίζοντας πάνω σε μικρούς καμβάδες και χρησιμοποιώντας πινέλα, μπογιές και φαντασία σαν αληθινοί ζωγράφοι.«Ασπροκόκκινη κλωστή στο χεράκι τυλιγμένη»: Οι μικροί επισκέπτες κατασκευάζουν τα δικά τους βραχιολάκια του Μάρτη και μαθαίνουν μύθους για τον πιο «ζωηρό» μήνα του χρόνου. Η ημέρα κλείνει με τις πιο πρωτότυπες δημιουργίες κοσμημάτων, με χάντρες και πολύχρωμα κορδόνια.

Σάββατο 10 Μαρτίου (11:00 – 14:00)

«Τα μαγικά παπούτσια του χορού»: Ο χορός έχει την τιμητική του, καθώς οι λιλιπούτειοι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα αξέχαστο μάθημα χορού και να μάθουν εύκολες χορογραφίες, εμπνευσμένες από τα πιο γνωστά είδη χορού.«Οι χοροί του κόσμου»: Μέσα από ένα πολύχρωμο εργαστήρι, τα παιδιά μαθαίνουν για όλα τα είδη χορού ανά τον κόσμο και ζωγραφίζουν τις εικόνες που τους αρέσουν περισσότερο.

Σάββατο 17 Μαρτίου (11:00 – 14:00)

«Η ορχήστρα των θαυμάτων»: Οι μικροί επισκέπτες γίνονται μέλη μιας ξεχωριστής ορχήστρας. Παίρνουν ξύλινα μουσικά όργανα, «συνθέτουν» μελωδίες, κάνουν πρόβες και στο τέλος, σαν πραγματική ορχήστρα, παρουσιάζουν τη μουσική δημιουργία τους.«Όταν η κλασική μουσική συναντά το παιχνίδι»: Η κλασική μουσική συνδυάζεται μοναδικά με ζωηρά κινητικά παιχνίδια και τα παιδιά διασκεδάζουν με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Σάββατο 24 Μαρτίου (11:00 – 14:00)

«Κουκλοθεατροπαίζοντας»: Ένα διαφορετικό κουκλοθέατρο περιμένει τα παιδιά, με κούκλες που ξετυλίγουν τη δική τους ιστορία, ενώ η κουκλοπαίχτρια και η παρέα της διδάσκουν στα παιδιά πως να κατασκευάσουν τη δική τους κούκλα, με απλά καθημερινά υλικά.«Μια ιστορία θέατρο, ένα θέατρο παιχνίδι»: Τους μικρούς επισκέπτες συναρπάζει ένα μοναδικό θεατρικό παιχνίδι. Μια ιστορία γίνεται θέατρο και μετά παιχνίδι για τα παιδιά, από τα ίδια τα παιδιά.

Σάββατο 31 Μαρτίου (11:00 – 14:00)

«Του πηλού τα καμώματα»: Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε μικρούς «γλύπτες», μέσα από το πιο διασκεδαστικό εργαστήρι πηλού.«Διπλώνω ξεδιπλώνω όπως λέμε…ΟΡΙΓΚΑΜΙΙΙΙΙ»: Οι μικροί καλλιτέχνες μαθαίνουν τη μοναδική τεχνική του οριγκάμι και φτιάχνουν απίθανες φιγούρες.

Πηγή: artandlife

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.