Πάρε ένα ποδήλατο πόλης τώρα!

Ακόμη σπαταλάς άσκοπα τα χρήματα σου καταναλώνοντας βενζίνη για να κάνεις τις δουλειές σου μέσα στη πόλη? Καλύτερα ξανασκέψου το και μετέτρεψε τις δουλειές σου στη πόλη σε διασκέδαση. Κάνε μια έρευνα αγοράς στο frederik bikes και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το ποδήλατο πόλης που σου ταιριάζει..

299

 

IDEAL NERGETIC LADY

Ποδήλατο κατηγορίας trekking, με αλουμινένιο σκελετό, ανάρτηση RST ελατηρίου, 50mm διαδρομή με προφόρτιση και 21 ταχύτητες Shimano Tourney. Με χειριστήρια ταχυτήτων και μανέττες φρένων Shimano. Τα γρανάζια είναι κασέτα για μεγαλύτερη αντοχή. Άνετος χαμηλός γυναικείος σκελετός. Ιδανικό για άνετες μετακινήσεις στην πόλη και σε ελαφρύ χωματόδρομο.

Τιμή 299,00 €

339

IDEAL CROSSMO LADY

Ποδήλατο κατηγορίας trekking, με αλουμινένιο σκελετό, ανάρτηση RST ελατηρίου, 50mm διαδρομή με προφόρτιση και 24 ταχύτητες Shimano Altus. Με χειριστήρια ταχυτήτων, μανέττες φρένων και δισκοβραχίονα Shimano. Τα γρανάζια είναι κασέτα για μεγαλύτερη αντοχή. Χαμηλός γυναικείος σκελετός. Ιδανικό για άνετες μετακινήσεις στην πόλη και σε ελαφρύ χωματόδρομο. Σε μπλε χρώμα.

Τιμή 339,00 €

465

SPECIALIZED WORK 2 Step Through

Ποδήλατο κατηγορίας fitness με σκελετό αλουμινίου και πιρούνι από ατσάλι. Με 21 ταχύτητες Shimano Altus, χειριστήρια ταχυτήτων και δισκοβραχίονα Shimano. Η σέλα και οι χειρολαβές είναι Globe. Με γυναικείο σκελετό και φτερά, ιδανικό για βόλτες στην πόλη.

Τιμή 465,00 €

Συνεχίζεται…

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.