Πατάτες στο τζάκι

Μιας και ο πεφωτισμένος αυτή τη χρονιά δεν μας ΄΄προίκισε» με λεφτά μας έδωσε ιδέες που πάντα τις κάναμε απλά φέτος τις δοκιμάζουμε λίγο πιο συχνά και πιο παρείστικα…

Απλά τυλίξτε τις πατάτες σας (να είναι μεγαλούτσικες για να καθαρίζονται εύκολα μετά) αφού τις πλύνετε και χωρίς να βγάλετε τη φλούδα σε αλουμινόχαρτο. Βάλτε τις στο τζάκι κοντά στη φωτιά ή ακόμη καλύτερα κοντά στη κόκκινη θράκα. Εφοδιαστείτε με οδοντογλυφίδα ή ακόμη καλύτερα το ξυλάκι από το σουβλάκι και κατά διαστήματα δοκιμάστε να το βάζετε μέσα στη πατάτα. Όταν δείτε πως τη διαπερνά είναι έτοιμη. Ξεφλουδίστε και ρίξτε από πάνω τυρί που λιώνει με μπείκον, ή βούτυρο, ή αν είναι τέλος του μήνα… αλατοπίπερο!!!

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.