Παντζάρια γεμιστά

Beetroot-Parathas-3

 

 

 

 

 

 

 

 

Υλικά

8 παντζάρια μέτρια
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2-3 κ.σ. τυρί κρέμα
2 -3 κ.σ. καρότα τριμμένα
2-3 κ.σ. καρύδια τριμμένα
½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
2-3 κ.σ. άνηθο ή μαϊντανό ψιλοκ.
2-3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
αλάτι – πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνετε τα παντζάρια για 20-25΄.Μπορείτε να τα ψήσετε και στο φούρνο διπλωμένα σε αλουμινόχαρτο.Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζετε. Κόβετε από την κορυφή ένα καπάκι και αδειάζετε την σάρκα, ψιλοκόβετε τη σάρκα και τα καπάκια. Τα ρίχνετε σε ένα μπoλ μαζί με το γιαούρτι, τα καρότα, την καρυδόψυχα, τα μυρωδικά και ανακατεύετε καλά.Δοκιμάζετε και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Βάλτε τα στο ψυγείο και σερβίρετε κρύα με ούζο ή τσίπουρο.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment