Παιχνίδι taboo.

Όταν βγαίνεις ραντεβού γιατί δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις, δυο είναι οι περιπτώσεις, ή βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που δεν έκατσες σπίτι να δεις για χιλιοστή φορά το sex and the city ή ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα και ξεκινάει το μαρτύριο. Θα τον ξαναδώ?? του άρεσα?? και άλλα τέτοια ερωτήματα που κάθε φορά τα συζητάς με τις φίλες σου,και το ζεις όλο αυτό σαν να είναι η πρώτη φορά που βγαίνεις ραντεβού.

Αν σε θέλει θα σε πάρει, λέει η σοφή της παρέας, να πάρει εκείνος λέει η αντιδραστική φίλη σου και ενω τα σκέφτεσαι και συμφωνείς μαζί τους, θα κάνω υπομονή λες στον εαυτό σου…μόλις πας σπίτι στέλνεις. Συνήθως ανάρμοστη ώρα.

Ξεχνάς και τις συζητήσεις με τις φίλες σου και όλα. Πετάς το κασκόλ σου όλο στυλ και στέλνεις. Ναι στέλνεις.

«Τι κάνεις?» που μεταφράζεται..με ξέχασες, που είσαι?? έχεις άλλη?? Γαϊδούρι εσύ θα έπρεπε να στείλεις πρώτος!

Ε, και εκεί χάνεται όλο το παιχνίδι! ναι σας λέω το έχω τσεκάρει.

 

Η αρχή σε μια σχέση ή μια γνωριμία είναι σαν παιχνίδι στρατηγικής.

Άφησε τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα και κέρδισε χρόνο για να σκεφτείς το δικό σου. Έτσι λένε, δεν ξέρω, δεν έχω παίξει αυτό το παιχνίδι, εγώ είμαι καλή στο taboo…

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.