Πήλινγκ σώματος με πορτοκάλι

Το πήλινγκ σώματος είναι απαραίτητο μία φορά την εβδομάδα, έτσι ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να κάνετε την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Σύνηθες υλικό για ένα body scrub είναι το χοντρό αλάτι. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα χρησιμοποιήσουμε κάτι διαφορετικό. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα πορτοκάλι.

 

gilttaste.com

Ξεφλουδίστε λοιπόν το πορτοκάλι και στη συνέχεια, πάρτε τις φλούδες του και τυλίξτε τις με ένα τούλι.Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να τρίψετε το δέρμα σας με αυτό την ώρα που κάνετε ντους.

 

Θα δείτε πως το δέρμα σας θα είναι ανανεωμένο και θα αποκτήσει βελούδινη υφή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για μια ήπια απολέπιση που ενδείκνυται και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Μόλις ολοκληρώσετε το ντους σας, σκουπιστείτε καλά και βάλτε κρέμα σώματος ή baby oil.

 

πηγή: beautetinkyriaki.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.