Πείτε όχι στα λεπτά φρύδια!

Τα έντονα καλοσχηματισμένα φρύδια τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνουν το βλέμμα πιο βαθύ και λαμπερό. Σε αντίθεση με τα πολύ λεπτά φρύδια που δεν έχουν καμία χάρη και προσωπικότητα.

bleedgold.tumblr.com

Η εικόνα ενός προσώπου με λεπτή γραμμή φρυδιών είναι λάθος και δεν σας γοητεύει καθόλου. Χάνεται η ομορφιά και η αρμονία των χαρακτηριστικών σας. Είναι μια μόδα ξεπερασμένη, ήρθε για λίγο και πέρασε πολύ γρήγορα και αυτό γιατί οι ειδικοί της ομορφιάς δεν το υποστήριξαν καθόλου.

Παρατηρείστε τα φρύδια των μοντέλων που ποζάρουν σε περιοδικά μόδας και θα με θυμηθείτε. Δείτε πως τα έντονα και καλοσχηματισμένα φρύδια δένουν με τα μάτια τους, εκπέμπουν σιγουριά και δυναμισμό!

Κάντε υπομονή μια εβδομάδα και αφήστε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν και στην πορεία δώστε τους το σωστό μέγεθος και σχήμα!

πηγή : entertv.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.