Πέρασες από τη ζωή μου..

Πέρασες από τη ζωή μου, σαν αστραπή!!!Δεν πρόλαβα να συνειδητοποιήσω καλά καλά τι συνέβη. Ήσουν αληθινός ή μήπως δημιούργημα της φαντασίας μου;

witanddelight.tumblr.com

witanddelight.tumblr.com

Εμφανίστηκες αναπάντεχα. Δεν περίμενα κάτι όχι γιατί είχα απελπιστεί ή απογοητευτεί, το αντίθετο μάλιστα ,διένυα μια πολύ καλή φάση, εσωτερικά και εξωτερικά. Είχα ανακαλύψει την από καιρό χαμένη αυτοπεποίθησή μου και τις ισορροπίες μου μετά από έναν επώδυνο χωρισμό και είχα θέσει καινούργιους στόχους. Εννοείται πως ήθελα πολύ να ερωτευτώ ξανά (ήξερα πως πλέον είχα «αδειάσει» και ήμουν απόλυτα έτοιμη για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα) αλλά δεν ήταν και η πρώτη μου προτεραιότητα.

Το είχα και δεν το είχα στη σκέψη μου, μάλλον σε μια ακρούλα ήταν και που και που με γαργαλούσε. Αλλά έτσι είναι, όταν είσαι χαλαρή και έχεις σταματήσει να ελπίζεις ότι θα συμβεί κάτι, τότε προκύπτουν τα καλύτερα. Έτσι νοιώθω, ότι αυτό που προέκυψε ανάμεσα μας ήταν από τα ομορφότερα σενάρια που μου επεφύλασσε η ζωή. Η επικοινωνία στάθηκε καταλυτικός παράγοντας, αφού αυτή μας έφερε κοντά. Αισθάνθηκα μια ουσιαστική σύνδεση μαζί σου από την αρχή σαν να σε γνώριζα χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής, με γοήτευσε πρώτα το μυαλό σου, ο λόγος σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι, η φιλική-ρομαντική προσέγγισή σου και στο τέλος η εικόνα σου, η παρουσία σου.

Αν σε συναντούσα σε κάποιο μπαρ, κάπου έξω, το πιθανότερο είναι, να σου έριχνα μια φευγαλέα ματιά ,προφανώς γιατί ο τύπος σου ξέφευγε αρκετά από τα αισθητικά μου στάνταρ.

vi.sualize.us

vi.sualize.us

Ήταν λίγο πρωτόγνωρες και περίεργες, για τα δικά μου δεδομένα τουλάχιστον, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γνωριστήκαμε ,αλλά αυτό δεν με συγκράτησε. Δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αφήσω τη λογική να πάρει τον έλεγχο ,όχι ότι την έχασα εντελώς, απλώς το συναίσθημα και κυρίως το ένστικτό είχαν τον πρώτο λόγο. Το έζησα λοιπόν, αλλά το έζησα σε fast forward.Δύο εβδομάδες τόσο συμπυκνωμένες που έμοιαζαν με μήνα. Δεν νομίζω ότι βιαζόμουν να φτάσω σε κάποιο σημείο απλώς κυλούσαν όλα τόσο ανεμπόδιστα και επέτρεψα στον εαυτό μου να βιώσω την κάθε στιγμή χωρίς να καταπιαστώ με τερτίπια και παιχνιδάκια στρατηγικής. Πόσο με κουράζουν όλα αυτά. … Δεν αρνούμαι ότι διαβάζω τα άρθρα με τις 10 ή 5( συνήθως)συμβουλές για το πώς να κρατήσουμε κοντά μας τον άντρα που επιθυμούμε.

Είναι πολύ ευχάριστα, δεν αντιλέγω, και έχουν μια βάση αλήθειας αλλά δεν μπορώ να κινούμαι με σχέδιο στον έρωτα. Λέω αυτό που σκέφτομαι και κάνω αυτό που νοιώθω πάντα. Είμαι ο εαυτός μου. Αν ο άλλος ξέρει καλά να υποκρίνεται, θα φανεί αργά ή γρήγορα(οι μάσκες πέφτουν αναπόφευκτα)και έτσι θα γλιτώσω, θα «χτυπηθώ» λιγάκι, αλλά θα προχωρήσω παρακάτω. Άλλωστε κάθε άνθρωπος που εισβάλλει στον προσωπικό μας μικρόκοσμο για κάποιο λόγο εισβάλλει… Αυτό να το έχετε κατά νου. Κάτι κερδίζουμε κι ας νοιώθουμε ότι μόνο χάνουμε.

nowandthan.tumblr.com

nowandthan.tumblr.com

Σε μια από τις ατελείωτες εκείνες γυναικείες κουβέντες ,με μια φίλη αρκετά μικρότερη μου, γύρω στα είκοσι, εξομολογήθηκα ότι δεν ξέρω αν έχω τις αντοχές να δίνω έστω κι ένα μικρό κομμάτι μου σε κάποιον και μετά αυτό να τελειώνει και ξανά από την αρχή, μέχρι να βρεθεί αυτός ο ΕΝΑΣ. Είναι λίγο εξαντλητικό, εσείς τι λέτε; Η απάντηση της πολύ ώριμη για το νεαρό της ηλικίας της. “Δε γίνεται αλλιώς. Μην ανησυχείς όμως, στο μεταξύ ζήσε το παρόν και μην ανυπομονείς για το μέλλον γιατί σίγουρα θα έρθει κάποτε ΕΚΕΙΝΟΣ που θα πάρει ένα κομμάτι σου, αλλά θα θελήσει κι άλλο ,κι άλλο ,θα τα θελήσει όλα.».

Αυτόν περιμένω…

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=D_EoOTWPAhg’]

By Κατερίνα 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.