Περιποίηση προσώπου Weleda

 Η επιδερμίδα του προσώπου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αντιδρά στους διάφορους εξωτερικούς και εσωτερικούς παράγοντες. Όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να εξισορροπήσει τους ερεθισμούς, το δέρμα χάνει τη φυσική του ισορροπία και μπορεί να γίνει πολύ ξηρό και υπερευαίσθητο ή λιπαρό και με φραγμένους πόρους. Τα ολιστικά φυσικά καλλυντικά Weleda ενισχύουν τις ρυθμιστικές ικανότητες της επιδερμίδας και τη βοηθούν να διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά.

Κάθε άνθρωπος ανταποκρίνεται διαφορετικά στα λεπτά ερεθίσματα που προσφέρει το εκάστοτε προϊόν. Παρατηρήστε πώς αισθάνεστε και τι αλλάζει. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν συνδυασμό προϊόντων που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

 

Αναζωογονητική Τονωτική Λοσιόν

δροσίζει και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας

 

με εκχύλισμα αμαμελίδας

για κάθε τύπο επιδερμίδας

 

Η δροσερή Τονωτική  Λοσιόν αφαιρεί τα κατάλοιπα μετά τον καθαρισμό από κάθε τύπο επιδερμίδας. Ήπια συσφιγκτικά φυτικά συστατικά, όπως το εκχύλισμα από άνθη άγριου τριαντάφυλλου, βελτιώνουν την όψη των πόρων της επιδερμίδας. Το απαλό, φρέσκο άρωμα από φυτικά αιθέρια έλαια αναζωογονεί δέρμα και αισθήσεις.

 

  • Τονώνει την επιδερμίδα
  • Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας

Η Τονωτική Λοσιόν έχει ιδανικά αποτελέσματα μετά τον καθαρισμό του δέρματος με το Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού της Weleda. Η επιδερμίδα φαίνεται καθαρή και αναζωογονημένη και είναι απόλυτα προετοιμασμένη να δεχτεί τα προϊόντα περιποίησης. Δερματολογικά πιστοποιημένη.

 

Οδηγίες Χρήσης: Εφαρμόστε την Τονωτική Λοσιόν, μετά από τον καθαρισμό με το Ήπιο Γαλάκτωμα Καθαρισμού, πρωί και βράδυ απαλά με ένα βαμβάκι σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

 

Συστατικά:Νερό, Αλκοόλη, Εκχύλισμα Ανθών Άγριου Τριαντάφυλλου, Απόσταγμα Αμαμελίδας, Χυμός Λεμονιού, μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.