Ποια είναι η σωστή στάση σώματος στο γραφείο μας

Ο τρόπος που καθόμαστε στο γραφείο μας είναι η πηγή διάφορων ορθοπεδικών προβλημάτων που θα συναντήσουμε στη μετέπειτα ζωή μας. Προβλήματα όπως πόνοι στον αυχένα, στη μέση, στη πλάτη και στα πόδια.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές που θα ελαχιστοποιήσουν τα ορθοπεδικά προβλήματα που μπορεί να αποκτήσετε αργότερα.

Βασική προυπόθεση όταν καθόμαστε στη καρέκλα είναι τα πόδια μας και συγκεκριμένα τα πέλματα μας να ακουμπούν το έδαφος. Αν η καρέκλα είναι ψηλή μπορούμε να την κατεβάσουμε αν δεν φτάνουν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσουμε ένα υποπόδιο για να σιγουρευτούμε ότι ακουμπούν κάπου σταθερά.

Προσέξετε τα γόνατά σας τα οποία πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος ή χαμηλότερα από τους γοφούς σας.

Σιγουρευτείτε ότι το κάτω μέρος της μέσης σας ακουμπάει 100% στη πλάτη της καρέκλας χωρίς να υπάρχει κενό. Κρατήστε τη πλάτη σας σταθερή και τους ώμους κάθετα προς το έδαφος.

Το ύψος του τραπεζιού πρέπει να φτάνει μέχρι τους αγκώνες σας όταν κάθεστε. Η οθόνη του υπολογιστή που ενδεχομένως χρησιμοποιείτε να φτάνει μέχρι το ύψος των ματιών σας.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment