Ποιός είναι τελικά ο sexy Στέφανος Μιλάτος ?

Ποιός είναι τελικά ο sexy Στέφανος Μιλάτος που όλοι μιλάνε για αυτόν?

aaa229f0d88db137740af374f1b23642

 

Ο ΣτέφανοςΈχει γεννηθεί στα Τρίκαλα και ως παιδί ονειρευόταν να ασχοληθεί με το θέατρο και το χορό.

Η μαμά του είναι πωλήτρια σε πολυεθνική και ο  πατέρας του είναι κρεοπώλης: «Δεν θέλησα ποτέ να ακολουθήσω τα βήματα του πατέρα μου που είναι χασάπης. Παρόλο που οι συχνές επισκέψεις στην οικογενειακή επιχείρηση μου έμαθαν πώς να επιλέγω και να τεμαχίζω το καλό κρέας, εντούτοις από μικρός ήθελα να ακολουθήσω τη δική μου ανεξάρτητη πορεία. Λόγω σωματικών προδιαγραφών και λατρείας για τα ωραία ρούχα και τις φωτογραφήσεις μπήκα στον χώρο της μόδας».

F1milatos2

Έχει περπατήσει για τον οίκο Givenchy στο Paris Fashion Week. Το να επικρατείς σε τόσο σημαντικές δουλειές με τόσο υψηλό ανταγωνισμό δεν είναι κάτι που συμβαίνει εύκολα» είχε δηλώσει σχετικά ο ίδιος. Έχει συνεργαστεί με οίκους όπως οι Roccobarocco, Frankie Morello, Bikkembergs, Philippe Plein και Jean Paul Gaultier.

original

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (20χρονών) και παρότι ασχολείται με το μόντελινγκ μόνο 1μιση χρόνο, έχει καταφέρει αυτό που άλλα αντρικά μοντέλα χρειάζονται χρόνια. Είναι ένα από τα μοντέλα του οίκου Givenchy, ενώ μέσα στις σημαντικότερες δουλειές του συγκαταλέγονται συνεργασίες με τους γνωστότερους σχεδιαστές και οίκους μόδας όπως Jean Paul Gaultier, Frankie Morello, Bikkemberg, Roccobarocco και Philipp Plein. Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει τις σπουδές του που αφορούν το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία, ενώ παράλληλα εμφανίζεται ως χορευτής σε γνωστό club της Αθήνας. Όσον αφορά το μόντελινγκ θα τον απολαύσουμε στα Madwalk και στο Athens Exclusive Designers Week.

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Be first to comment