Ποδηλατάδα επωνύμων, που πάνε όλοι μαζί; Δείτε photo!

Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και μες στη ζωντάνια πήραν τα ποδήλατά τους και πήγαν βόλτα. Επώνυμοι που έχουν διαγράψει ο καθένας τη δική του πορεία στον χώρο της showbiz αισθάνθηκαν και πάλι παιδιά! Πήρε ο καθένας το ποδήλατό του και και με το χαμόγελο καρφωμένο στα χείλη έκανε ποδήλατο με ανεμελιά και ιδιαίτερη χαρά!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ντυμένοι ασορτί, δεν έλειψαν από το συγκεκριμένο happening! Η ναζιάρα και σέξι παρουσιάστρια Έλενα Παπαβασιλείου ντυμένη στα ροζ χάρηκε αυτή την μέρα όσο τίποτε άλλο. Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη δεν θα θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιου είδους event! Όσο για τον Μάνο Μαγιάτη, σαν παιδί που είναι δεν τα χάνει κάτι τέτοια.

Μετά την υπέροχη βόλτα τους, έκαναν μια στάση για ξεκούραση και ήπιαν λίγο καφεδάκι! Το πεδίον του Άρεως γέμισε με χαρούμενα όμορφα πρόσωπα, χαμόγελα και ξεγνοιασιά, όσοι βρέθηκαν εκεί, είδαν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και είχαν την χαρά να τους γνωρίσουν και να μιλήσουν μαζί τους.

ΠΗΓΗ: entertv.gr

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.