Ποδήλατο μέσα στο σπίτι

Πλέον ζούμε στην εποχή του ποδηλάτου  με αποτέλεσμα σε κάθε σπίτι να συναντάμε σε κάποια γωνία ένα ποδήλατο, όμως επειδή τα τετραγωνικά που κατοικούμε ειδικά στις πόλεις είναι ελάχιστα δεν έχουμε την άνεση να το τοποθετήσουμε οπουδήποτε χωρίς να παρουσιάζονται προβλήματα μετακίνησης.

 

Για αυτήν την καθημερινή δραστηριότητα του ποδηλάτου οφείλουμε να βρούμε λύσεις αξιοποιώντας στο μέγιστο όλα τα “νεκρά” σημεία του σπιτιού.

Η έλλειψη χώρου μας υποχρεώνει πολλές φορές να αφήνουμε το ποδήλατο ακόμα και στο σαλόνι, ή στην είσοδο γιατί εκεί είναι η εύκολη λύση, αμελώντας όμως τα προβλήματα που θα προκύψουν σε μια άνετη προσπέλαση μας, πέρα όμως από την πρακτική πλευρά, πρέπει να σκεφτούμε και την διακόσμηση.

Τα σημερινά ποδήλατα είναι πολύ όμορφα και κομψά, είναι ελαφριά με ωραία υλικά τα οποία δεν φθείρονται και δεν οξειδώνονται, οπότε όλο αυτό το σύνολο μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε ένα μοντέρνο νεανικό σπίτι. Σε στενούς χώρους μια καλή λύση είναι η ανάρτηση του στην οροφή κοντά στην είσοδο, έτσι δημιουργείται μια πρωτότυπη παρουσίαση.Ακόμα και σε ένα τοίχο που έχει μια εσοχή. Σε ένα σπίτι πιο συντηρητικό μπορούμε να τοποθετήσουμε στο ποδήλατο ένα καλάθι και σε αυτό να τοποθετήσουμε λουλούδια βιβλία κ.α.

Μια άλλη λύση είναι να δημιουργήσουμε μια γωνία όπου το ποδήλατο θα είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχειό. Ακόμα και κάτω από ένα μακρόστενο πίνακα το ποδήλατο θα ταιριάξει απόλυτα εάν στο μήκος του τοίχου δεν περιέχει τίποτα άλλο παρά μόνο τον πίνακα το ποδήλατο. Ένα παλιό ποδήλατο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν έπιπλο, όπου πάνω του να έχουμε δημιουργήσει κάποια ράφια, έτσι έχουμε δημιουργήσει μια πρωτότυπη και χρηστική ιδέα.

πηγή : www.viewdeco.gr

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.