Ποια είναι η έννοια του feng shui.

Ακούμε συχνά τον όρο Feng shui και πώς «λειτουργεί» σε δωμάτια, γραφεία, ή ιδιότητα που μπορεί να σχεδιαστεί και να οργανωθεί για να επιτευχθεί η τέλεια ισορροπία.Η διακόσμηση του σπιτιού σας με αυτό τον τρόπο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα φιλόξενο περιβάλλον, ωστόσο, είναι σημαντικό πρώτα να γνωρίζουμε ποια είναι η έννοια του feng shui.

memetics.com

memetics.com

Το Feng Shui είναι μια αρχαία κινεζική πρακτική κατά την οποία οι οπαδοί του προσπαθούν να επιτύχουν μια ισορροπία σε προσωπική ενέργεια, ή τσι, με την οργάνωση και τη διακόσμηση του σπιτιού σας σε ένα όμορφα ορμονικά  τρόπο. Η πρακτική αυτή ενσωματώνει όλες τις πτυχές του σπιτιού σας, όπως τον προσανατολισμό έπιπλα, συνδυασμούς χρωμάτων και ντεκόρ για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον για την προώθηση της υγείας και την ευημερία.

designershoecaseaustin

Προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία αυτή, τα 5 στοιχεία του feng shui ενσωματωθεί στο σχεδιασμό? Ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο και νερό. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν τα φυσικά συστατικά του σύμπαντος και συμβολίζουν διάφορα ιδανικά και αξίες. Ξύλο αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την ανανέωση του κόσμου.

 

woodhappy.com

woodhappy.com

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.