Portobello στον φούρνο

Portobello στον φούρνο

 

Υλικά

6 μανιτάρια Portobello

2 σκελίδες σκόρδο

Θυμάρι

Ρίγανη

Αλάτι – Πιπέρι

Λάδι – Βαλσάμικο

Σκουπίζουμε προσεχτικά τα μανιτάρια μας με λίγο χαρτί κουζίνας και κόβουμε τα κοτσανάκια τους. Αποφεύγουμε να τα πλύνουμε για να μην βγάλουν πολλά υγρά στο ψήσιμο. Λαδώνουμε το ταψί μας και τοποθετούμε τα μανιτάρια μας μέσα στο ταψί σαν να είναι βαρκούλες. Τα ραντίζουμε με βαλσάμικο και λάδι, τα αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο πολτοποιημένο σκόρδο.

Στο τέλος προσθέτουμε το αγαπημένο μας μυρωδικό (ρίγανη, θυμάρι, λουίζα, δεντρολίβανο…) και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Είναι ιδανικό ως συνοδευτικό για κρέας και κοτόπουλο στη σχάρα αλλά και ως ορεκτικό σερβιρισμένο πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί. Καλή όρεξη!

by Τόνια Δαβερώνα

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.