Πώς να επιλέξετε στέφανα για τον γάμο σας;

Όταν έρχεται η ώρα να πείτε ναι στον σύντροφο της ζωής σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι σας περιμένει μεγάλος δρόμος για να τελειοποιηθούν όλες οι προετοιμασίες έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε τον τέλειο γάμο.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-silvercorner.gr  μοιράζεται μαζί μας μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε την σωστή επιλογή!

Ουσιαστικά λίγα και καλά είναι τα στοιχεία που πρέπει να προσέξετε για να κάνετε έναν γάμο επιτυχημένο που θα επικεντρώνεται πλήρως στο προσωπικό σας γούστο.

 

52047

 

Κάτι λιτό και απέριττο είναι μία συνηθισμένη επιλογή που κάνουν οι περισσότεροι, καθώς τα στέφανα, συνήθως είναι ένα στοιχείο που δεν προσέχεται ιδιαίτερα, ούτε από τους καλεσμένους ούτε από το ίδιο το ζευγάρι, αφού επικεντρώνουν την προσοχή τους στις βέρες. Το γνήσιο ασήμι είναι λοιπόν μία πολύ καλή επιλογή αφού δεν σκουριάζει ποτέ και διατηρείται. Έτσι μπορείτε να τα κρατήσετε ως ενθύμιο στο σπίτι σας. Η κυριαρχία του λευκού σε όλο της το μεγαλείο, εξάλλου είναι το κατεξοχήν χρώμα για τους γάμους.

P7240622

Στέφανα με λουλούδια. Συνήθως τέτοιου είδους κομμάτια έχουν και ιδιαίτερη στεφανοθήκη, η οποία επιτρέπει την πολύχρονη φύλαξή τους. Μία τέτοια επιλογή είναι κατάλληλη και απόλυτα ταιριαστή με ένα νυφικό, όχι όμως με ένα γαμπριάτικο κοστούμι, για αυτόν τον λόγο, είναι πολύ δύσκολο να το δούμε να επιλέγεται από ένα ζευγάρι.

1210_D213-K

 

Το αιώνιο χρυσό, που συντροφεύει έτσι κι αλλιώς τις υψηλού επιπέδου κοινωνικές εκδηλώσεις. Τα χρυσά στέφανα γάμου σηματοδοτούν έναν κλασικό γάμο, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην παράδοση. Η αγορά τους βέβαια σπανίζει κάπως, καθώς είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι σύγχρονοι γάμοι πια έχουν χαρακτήρα μοντέρνο και αρέσκονται στο να χρησιμοποιούν υλικά, τα οποία μπορούν να αναδείξουν την ιδιαιτερότητα και την πρωτοτυπία ενός γάμου και όχι την κλασικότητα.

Η στεφάνωση συμβολίζει την ανταμοιβή για την αρετή του ζευγαριού και την ιερή ένωσή τους για την κοινή πορεία τους. Είναι το αποδεικτικό στοιχείο ότι το ζεύγος ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τέλος, φυλάξτε τα στέφανα το γάμου σας σε στεφανοθήκες οι οποίες θα τα προστατεύουν ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να τις τοποθετήσετε πάνω από το κρεβάτι σας ή στο σαλόνι σας! Δείτε μερικά σχέδια, εδώ .

 

konstantinos k

Αμφίχειρας κλέφτης ιδεών, σοφέρ μεθυσμένων ψυχών, ζωγράφος πλαστών εικόνων, έμπορος ακριβής ιστορίας, ίκαρος χωρίς φτερά.

Be first to comment