Πώς θα ήταν τα laptops αν υπήρχαν στη βικτωριανή εποχή;

Ίσως το πιο «ιδιαίτερο» laptop που έχεις δει ποτέ, από την Datamancer, μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στη δημιουργίαχειροποίητων «σύγχρονων κειμηλίων» από τον καλλιτέχνη Richard R.Nagy, με έμπνευση του τη βικτωριανή εποχή.

Το laptop που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι κατασκευασμένο από ξύλο και διακοσμημένο από χρυσό και ορείχαλκο, έτσι θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί άνετα ότι κάπως έτσι ίσως θα ήταν οι συγκεκριμένες συσκευές αν υπήρχαν πριν από περίπου 150 χρόνια.

Με σασί αποκλειστικά από ξύλο, λακαριστά πλήκτρα από ορείχαλκοημιπολύτιμους λίθους στη θέση των LEDs και σχεδιασμό με φύλλα χρυσού στο καπάκι του, το laptop της Datamancer διαθέτει ένα design που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί σε ένα τέτοιο προϊόν… Και η αλήθεια είναι ότι τραβάει τα βλέμματα με την ιδιαιτερότητα, τις λεπτομέρειες, αλλά και το ρετρόχαρακτήρα του.

Όσο για τα χαρακτηριστικά του «ιδιαίτερου» αυτού μηχανήματος, είναι βασισμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, σε ένα gaming laptop της Asus, διαθέτοντας επεξεργαστή Intel i7 2670QM, κάρτα γραφικών NVidia GeForce GT 555M, 8GB DD3 RAM, Super-multi DVD drive και μία οθόνη 17,3 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels.

πηγή : www.digitallife.gr

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.