Πώς θα βάλεις σορτς και βερμούδα?

Θα ξέρεις ήδη πως τα σορτσάκια ή οι βερμούδες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μόδα τις τελευταίες σεζόν. Πως φοριούνται όμως; Πως μπορείς να αποφύγεις να μην είναι προκλητικά και σωστά συνδυασμένα; Τι φοράς το πρωί και τι το βράδυ;

1(112)_633_451

Πολλές οι ερωτήσεις και ναι ενώ οι ικανότητές σου για να συνδυάσεις ένα παντελόνι ή μια φούστα είναι πολλές, όταν τα πράγματα φτάνουν στα σορτσάκια και τις βερμούδες σαν να χρειαζόμαστε λίγη extra καθοδήγηση! Πριν αρχίσεις τις σκέψεις θυμήσου πως καθοριστικό ρόλο παίζουν τα πόδια σου αλλά και ο σωματότυπος σου. Για να δούμε πιο αναλυτικά…

casual-chic

 ΣΟΡΤΣΑΚΙ

Από αριστερά: Fendi, Fendi

Οι γυναίκες με σωματότυπο petite ή μήλο (που συνήθως έχουν ψηλά αδύνατα πόδια) είναι πολύ πιο εύκολο να επιλέξουν ακόμη και sexy πολύ στενά κοντά σορτσάκια, και το αποτέλεσμα να μην φαίνεται προκλητικό. Αυτό δεν ισχύει για τις γυναίκες με καμπύλες ή με τις γυναίκες που έχουν σωματότυπο αχλάδι. Για να σε βοηθήσω περισσότερο ένα σορτσάκι σε μία γυναίκα με τις αναλογίες της Blake Lively δεν φαίνεται λάθος ενώ σε μία γυναίκα όπως η Kim Kardashian θα αποδειχθεί μοιραίο λάθος.

Πως να το συνδυάσω;

Πάντα ισορροπία! Είναι μία λέξη που πρέπει καλά να θυμάσαι όπως κάνεις άλλωστε κι όταν πρόκειται να φορέσεις πολύ κοντή φούστα. Αν επιλέξεις ένα κοντό σορτσάκι συνδύασέ το με ένα κομψό πουκάμισο κι ένα oversized σακάκι ενώ πρέπει να είσαι διπλά συντηρητική αν δεν φορέσεις κάποιο σκούρο καλσόν. Μία πολύ καλή ιδέα για βραδινή έξοδο.

Τι παπούτσια να επιλέξω;

Τα ψηλά παπούτσια δεν είναι απαραίτητα είναι όμως πολύ καλή ιδέα να τα επιλέξεις. Αμέσως θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά και αδύνατα. Ενώ το ανδρόγυνο στοιχείο του look θα εξαλειφθεί όταν στα πόδια σου βάλεις πέδιλα stilettos. Απόφυγε εκείνα που κόβουν τα πόδια σε δύο μέρη όπως είναι τα ankle boots.

 

Το άρθρο συνεχίζεται εδώ. 

 

Editor

Ο μπερδεμένος άνθρωπος γουστάρει να είναι έτσι , δεν έτυχε ,αλλιώς βαριέται. Ο ψεύτης γουστάρει τα ψέματα. Νομίζει πως παίζει στα «μυστικά της εδέμ» και χαίρεται. Είναι ωραία η ζωή του έτσι, αλλιώς θα ήταν ένας βαρετός άντρας και εκείνη μια βαρετή νοικοκυρά. Μη σε κάνει ποτέ να πιστέψεις, εκεί στο ποτό ένα βράδυ, πως είναι στεναχωρημένος.Ρόλο υποδύεται.

Comments are closed.